Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso U.Golitos
porto Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Arouche rent richting de bal. Arouche passt de bal met de wreef. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap. Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - U.Golitos 0:1

9e minuut.
Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri passt de bal in één keer door. Matamales rent richting de bal. Matamales draait met de bal, schiet en ... Agrela probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sales neemt de hoekschop. Claveri springt en kopt de bal. Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patas de Urso - U.Golitos 1:1

11e minuut.
Casaca passt de bal zonder na te denken. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio passt de bal in één keer door. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - U.Golitos 2:1

23e minuut.
Pain met een sublieme pass. da Glória bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasso begaat een overtreding. da Glória moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. da Glória kan niet meer verder spelen. Hadžinumanbegović komt het veld opgelopen. Ioan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ... Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ambia met de inworp. Leocadio met een sublieme pass. Casaca is nu in balbezit. Matamales onderschept slim de pass. Matamales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sales met een sublieme pass. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri passt de bal in één keer door. Daar is Matamales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - U.Golitos 3:1

39e minuut.
Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasso is nu in balbezit. Bieniusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri is nu in balbezit. Claveri geeft een lange en hoge pass. Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 34%, U.Golitos 66%.
Patas de Urso - U.Golitos 3:1

48e minuut.
Agrela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadžinumanbegović met de inworp. Leocadio rent richting de bal. Leocadio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz geeft een hoge lob. Daar is Casaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Agrela trapt de bal weg van het doel. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz geeft een lange en hoge pass. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Professor kopt de bal weg. Pain geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casaca de bal. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matamales heeft problemen om de bal te vangen. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - U.Golitos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 20%, U.Golitos 80%.
Patas de Urso - U.Golitos 4:1