Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horacio Luis Louro da Silva FC Barreirense
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cesar rent richting de bal. Cesar geeft een lange en hoge pass. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Judas verovert de bal door een tackle van achteren. Judas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
da Porcalhota passt de bal met de wreef. Nogueira rent richting de bal. da Porcalhota rent richting de bal. da Porcalhota haalt uit met een fantastische trap. Codinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - FC Barreirense 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Almansa de bal. Almansa probeert naar een medespeler te passen. Machete heeft problemen om de bal te vangen. Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Almansa haalt uit met een fantastische trap. Codinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - FC Barreirense 2:0

26e minuut.
Bairros verovert de bal door een tackle van achteren. Bairros geeft een lange en hoge pass. Avelino is nu in balbezit. Baldaque onderschept slim de pass. Baldaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - FC Barreirense 2:1

32e minuut.
Cavalheiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cesar met de inworp. de Melo geeft een hoge lob. Judas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 42%, FC Barreirense 58%.
Horacio Luis Louro da Silva - FC Barreirense 2:1

51e minuut.
Bairros passt de bal in één keer door. Ceia is nu in balbezit. Avelino maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Avelino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Avelino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Cavalheiro rent richting de bal. de Melo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Melo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almansa kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Madaleno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Porcalhota rent richting de bal. da Porcalhota haalt uit met een fantastische trap. Judas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codinha probeert naar een medespeler te passen. Baldaque kopt de bal weg. da Porcalhota is nu in balbezit. da Porcalhota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bairros onderschept slim de pass. Bairros probeert naar een medespeler te passen. Couraçado is nu in balbezit. Couraçado schiet op doel. Muchacho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Granadeiro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Madaleno de bal onder controle te krijgen. Pancas rent richting de bal. Goulco rent richting de bal. Goulco geeft een hoge lob. Codinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 50%, FC Barreirense 50%.
Horacio Luis Louro da Silva - FC Barreirense 2:1