Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Sra Lx
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Marrequinha rent richting de bal. Marrequinha geeft een hoge lob. Abelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelho geeft de bal voor. Fogaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruzeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Marrequinha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Altera de bal onder controle te krijgen. Alencoão met een sublieme pass. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Alencoão is nu in balbezit. Alencoão geeft een lange en hoge pass. Fogaga rent richting de bal. Abelho verovert de bal door een tackle van achteren. Abelho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Marrequinha passt de bal zonder na te denken. Cid is nu in balbezit. Eufimia begaat een overtreding. Eufimia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 52%, Lx 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Sra - Lx 0:0

64e minuut.
Alencoão verovert de bal door een tackle van achteren. Alencoão geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Prior de bal onder controle te krijgen. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eufimia onderschept slim de pass. Eufimia passt de bal in één keer door. Prior is nu in balbezit. Frutuoso onderschept slim de pass. Frutuoso draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Marrequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrequinha passt de bal zonder na te denken. Frutuoso rent richting de bal. Frutuoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Lx 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 43%, Lx 57%.
SC Sra - Lx 1:0