Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca Lx
e442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 21
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vultão passt de bal zonder na te denken. Bordalo rent richting de bal. Bordalo passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 1:0

7e minuut.
Azeite passt de bal zonder na te denken. Valério bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco onderschept slim de pass. Marreco schiet op doel. Cruzeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 2:0

11e minuut.
Domingos rent richting de bal. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Canelas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valério is nu in balbezit. Azeite onderschept slim de pass. Azeite passt de bal zonder na te denken. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fogaga met een sublieme pass. Prior heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 3:0

24e minuut.
Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Cruzeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 4:0

26e minuut.
Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Cruzeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Azeite speelt de bal door. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo probeert naar een medespeler te passen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Cruzeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 5:0

35e minuut.
Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 6:0

39e minuut.
Luz speelt de bal door. Azeite is nu in balbezit. Azeite passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marreco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bordalo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 7:0

40e minuut.
Paiva passt de bal zonder na te denken. Altera is nu in balbezit. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco probeert naar een medespeler te passen. Bordalo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordalo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 8:0

43e minuut.
Domingos passt de bal in één keer door. Marreco rent richting de bal. Rapidinho rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lordelo komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 17%, Lx 83%.
Futebol Clube de Arouca - Lx 8:0

47e minuut.
Domingos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal met de wreef. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Cruzeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. Fogaga probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 9:0

49e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Prior heeft problemen om de bal te vangen. Vultão speelt de bal door. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bordalo is nu in balbezit. Bordalo passt de bal met de wreef. Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 10:0

60e minuut.
Inworp. Domingos met een snelle inworp. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 11:0

63e minuut.
Fogaga geeft een lange en hoge pass. Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal zonder na te denken. Bordalo rent richting de bal. Bordalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vultão met een snelle inworp. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite passt de bal zonder na te denken. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Valério geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paiva stond buitenspel. Novais neemt vlug de vrije trap. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 12:0

71e minuut.
Garro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altera de bal. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Valério bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu onderschept slim de pass. Romeu geeft een hoge lob. Bordalo controleert de bal met de borst. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão geeft een hoge lob. Rendeiro geeft de bal voor. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Vultão geeft een hoge lob. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Fogaga heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Valério bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite speelt de bal door. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Cruzeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Lx 13:0

89e minuut.
Vultão passt de bal in één keer door. Azeite rent richting de bal. Azeite met een sublieme pass. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 20%, Lx 80%.
Futebol Clube de Arouca - Lx 13:0