Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barreirense Patas de Urso
Normal Tactiek porto
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 34.1
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Nogueira geeft een hoge lob. Inworp. Sales met een snelle inworp. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio schiet op doel. Codinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:1

8e minuut.
Couraçado speelt de bal door. Daar is Henriques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claveri onderschept slim de pass. Claveri draait met de bal, schiet en ... Codinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Granadeiro geeft een lange en hoge pass. Claveri is nu in balbezit. Bairros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales verovert de bal door een tackle van achteren. Matamales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Sales de bal. Sales passt de bal met de wreef. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel. Nogueira probeert de bal aan de voet te houden. Codinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri passt de bal met de wreef. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Henriques is nu in balbezit. Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri probeert naar een medespeler te passen. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft een hoge lob. Codinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Hadžinumanbegović geeft een hoge lob. Correia de Sa is nu in balbezit. Correia de Sa passt de bal met de wreef. Matamales rent richting de bal. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Leocadio heeft problemen om de bal te vangen. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales passt de bal zonder na te denken. Claveri is nu in balbezit. Claveri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Leocadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales is nu in balbezit. Matamales geeft de bal voor. Daar is Claveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claveri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 79%, Patas de Urso 21%.
FC Barreirense - Patas de Urso 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Matamales de bal. Machete bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio rent richting de bal. Leocadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:4

48e minuut.
Hadžinumanbegović onderschept slim de pass. Hadžinumanbegović geeft een hoge lob. Claveri kopt de bal weg. Daar is Matamales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Nogueira geeft een hoge lob. Ioan kopt de bal weg. Matamales heeft problemen om de bal te vangen. Matamales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:5

70e minuut.
Hadžinumanbegović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leocadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leocadio passt de bal met de wreef. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:6

72e minuut.
Hadžinumanbegović met een snelle inworp. Leocadio rent richting de bal. Leocadio geeft een hoge lob. Matamales is nu in balbezit. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pain geeft een hoge lob. Matamales rent richting de bal. Daar is Claveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:7

77e minuut.
Sales geeft een hoge lob. Leocadio met een sublieme pass. Cavalheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri onderschept slim de pass. Claveri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bieniusiewicz geeft een lange en hoge pass. Claveri rent richting de bal. Correia de Sa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Claveri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matamales neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:8

86e minuut.
Leocadio rent richting de bal. Leocadio speelt de bal door. Matamales rent richting de bal. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio haalt uit met een fantastische trap. Codinha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hadžinumanbegović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Patas de Urso 0:9

87e minuut.
Couraçado speelt de bal door. Klungelig pakt Henriques de bal. Bairros is nu in balbezit. Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 80%, Patas de Urso 20%.
FC Barreirense - Patas de Urso 0:9