Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horacio Luis Louro da Silva U.Golitos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Professor is nu in balbezit. Professor passt de bal met de wreef. Cardia rent richting de bal. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Almansa probeert de bal aan de voet te houden. Arouche rent richting de bal. Barba rent richting de bal. Barba schiet op doel. Cardia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - U.Golitos 0:1

16e minuut.
Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasso is nu in balbezit. Tasso probeert naar een medespeler te passen. Barba is nu in balbezit. Barba schiet op doel. Picamilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - U.Golitos 0:2

25e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Almansa geeft een hoge lob. Tasso rent richting de bal. Judas verovert de bal door een tackle van achteren. Judas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ginguinha is nu in balbezit. Ginguinha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Muchacho de bal onder controle te krijgen. Professor rent richting de bal. Professor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginguinha onderschept slim de pass. Ginguinha probeert naar een medespeler te passen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 62%, U.Golitos 38%.
Horacio Luis Louro da Silva - U.Golitos 0:2

55e minuut.
Goulco passt de bal in één keer door. Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaleno geeft een lange en hoge pass. da Porcalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. da Porcalhota schiet op doel. Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
de Melo onderschept slim de pass. de Melo geeft de bal voor. Agrela probeert de bal aan de voet te houden. Judas onderschept slim de pass. Judas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Arouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouche geeft een hoge lob. Ginguinha kopt de bal weg. Professor is nu in balbezit. Professor schiet op doel. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 53%, U.Golitos 47%.
Horacio Luis Louro da Silva - U.Golitos 0:2