Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horacio Luis Louro da Silva Futebol Clube de Arouca
Normal Tactiek e442
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Cesar rent richting de bal. Bordalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bordalo speelt de bal door. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:1

6e minuut.
Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado passt de bal met de wreef. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel. Picamilho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:2

8e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Sintra rent richting de bal. Sintra passt de bal met de wreef. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sintra passt de bal zonder na te denken. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal met de wreef. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel. Picamilho bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sambado met een sublieme pass. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Charro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sintra raakt geblesseerd tijdens het duel. Sintra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:3

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Charro de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sambado neemt de hoekschop. Bordalo rent richting de bal. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:4

19e minuut.
Sambado is nu in balbezit. Sambado probeert naar een medespeler te passen. Sintra rent richting de bal. Sintra schiet op doel. Picamilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:5

21e minuut.
Vultão passt de bal in één keer door. Bordalo rent richting de bal. Bordalo speelt de bal door. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vultão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sambado is nu in balbezit. Sambado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:6

25e minuut.
Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vultão is nu in balbezit. Vultão speelt de bal door. Bordalo geeft een lange en hoge pass. Sintra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:7

28e minuut.
Muchacho geeft een lange en hoge pass. Novais is nu in balbezit. Novais geeft een hoge lob. Sintra krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Muchacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bordalo is nu in balbezit. Sintra rent richting de bal. Bordalo rent richting de bal. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:8

36e minuut.
Bordalo passt de bal zonder na te denken. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sintra de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Avelino probeert naar een medespeler te passen. Rendeiro speelt de bal door. Azeite speelt de bal door. Vultão rent richting de bal. Vultão passt de bal in één keer door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:9

41e minuut.
Judas passt de bal zonder na te denken. Sintra rent richting de bal. Almansa is nu in balbezit. Sintra onderschept slim de pass. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Romeu kopt de bal weg. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 81%, Futebol Clube de Arouca 19%.
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:10

46e minuut.
Marreco komt het veld opgelopen. Luz komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vultão geeft een lange en hoge pass. Picamilho speelt de bal door. Vultão kopt de bal weg. Marreco rent richting de bal. Marreco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vultão geeft een lange en hoge pass. Charro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luz de bal onder controle te krijgen. Vultão met een sublieme pass. Sambado met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marreco de bal. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Picamilho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:11

51e minuut.
Novais onderschept slim de pass. Novais geeft een lange en hoge pass. Sintra kopt de bal weg. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sambado zal de hoekschop nemen. Daar is Sintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra geeft een lange en hoge pass. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Picamilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Marreco rent richting de bal. Marreco passt de bal met de wreef. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Picamilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:12

57e minuut.
Charro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambado met de inworp. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vultão is nu in balbezit. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco passt de bal zonder na te denken. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:13

65e minuut.
Azeite speelt de bal door. Marreco is nu in balbezit. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:14

65e minuut.
Daar is Judas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco onderschept slim de pass. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rendeiro speelt de bal door. Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal in één keer door. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:15

69e minuut.
Judas speelt de bal door. da Porcalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sintra de bal. Sintra schiet op doel. Picamilho bokst de bal weg.

70e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Marreco probeert de bal met de borst te controleren. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
da Porcalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Costa geeft een hoge lob. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vultão rent richting de bal. Vultão geeft een hoge lob. Avelino heeft problemen om de bal te vangen. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Sambado probeert naar een medespeler te passen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra passt de bal in één keer door. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vultão verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão met een sublieme pass. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:16

79e minuut.
Vultão is nu in balbezit. Vultão geeft een lange en hoge pass. Almansa heeft problemen om de bal te vangen. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:17

80e minuut.
Marreco rent richting de bal. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite passt de bal met de wreef. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vultão met de inworp. Azeite geeft een hoge lob. Charro heeft problemen om de bal te vangen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:18

82e minuut.
Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sambado is nu in balbezit. Sambado speelt de bal door. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sambado met een snelle inworp. Klungelig pakt Azeite de bal. Azeite met een sublieme pass. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sambado neemt de hoekschop. Azeite kopt de bal weg. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Muchacho geeft een lange en hoge pass. Marreco is nu in balbezit. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Picamilho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 85%, Futebol Clube de Arouca 15%.
Horacio Luis Louro da Silva - Futebol Clube de Arouca 0:19