Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca Horacio Luis Louro da Silva
e442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Romeu passt de bal met de wreef. Sambado rent richting de bal. Sambado passt de bal in één keer door. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 1:0

8e minuut.
Almansa speelt de bal door. da Porcalhota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romeu. Romeu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Azeite met een sublieme pass. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Charro de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite onderschept slim de pass. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ... Picamilho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 2:0

17e minuut.
Sambado probeert naar een medespeler te passen. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Avelino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Avelino krijgt een gele kaart. Sintra raakt geblesseerd tijdens het duel. Azeite komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Azeite met een sublieme pass. Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado passt de bal in één keer door. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 3:0

20e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Vultão is nu in balbezit. Vultão passt de bal in één keer door. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Novais kopt de bal weg. Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. Picamilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 4:0

25e minuut.
Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bordalo passt de bal met de wreef. Daar is Sintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 5:0

27e minuut.
Azeite speelt de bal door. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bordalo de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 6:0

31e minuut.
Taveira geeft een hoge lob. Daar is Muchacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Picamilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 7:0

32e minuut.
Klungelig pakt Judas de bal. Azeite speelt de bal door. Almansa is nu in balbezit. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Lordelo komt het veld opgelopen. Luz komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 22%, Horacio Luis Louro da Silva 78%.
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 7:0

47e minuut.
Sambado speelt de bal door. Daar is Avelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo schiet op doel. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vultão passt de bal in één keer door. Bordalo met een sublieme pass. Sambado is nu in balbezit. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ... Picamilho bokst de bal weg. Sintra rent richting de bal. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 8:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Picamilho trapt de bal weg van het doel. Cesar rent richting de bal. Bordalo onderschept slim de pass. Bordalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sintra rent richting de bal. Sintra passt de bal met de wreef. Vultão speelt de bal door. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 9:0

57e minuut.
Muchacho trapt de bal weg van het doel. Sambado kopt de bal weg. Sintra is nu in balbezit. Sintra geeft een hoge lob. Bordalo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Charro is nu in balbezit. Charro geeft de bal voor. Luz kopt de bal weg. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Taveira kopt de bal weg. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite geeft een hoge lob. Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vultão passt de bal met de wreef. Azeite is nu in balbezit. Azeite geeft de bal voor. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 10:0

79e minuut.
Goulco heeft problemen om de bal te vangen. Sambado met een sublieme pass. Bordalo rent richting de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Picamilho trapt de bal weg van het doel. Goulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra onderschept slim de pass. Sintra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira geeft een hoge lob. Goulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 16%, Horacio Luis Louro da Silva 84%.
Futebol Clube de Arouca - Horacio Luis Louro da Silva 10:0