Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso SC Sra
porto Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Veropoulos passt de bal met de wreef. Guolong rent richting de bal. Guolong met een sublieme pass. Stuber rent richting de bal. Stuber geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Guolong passt de bal in één keer door. Stuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber passt de bal in één keer door. Piazza rent richting de bal. Piazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - SC Sra 1:0

10e minuut.
Hadžinumanbegović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza passt de bal zonder na te denken. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - SC Sra 2:0

12e minuut.
Barregosa kopt de bal weg. Veropoulos controleert de bal met de borst. Veropoulos passt de bal zonder na te denken. Stuber is nu in balbezit. Stuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
van Hintum is nu in balbezit. van Hintum geeft een lange en hoge pass. Meza speelt de bal door. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Marrequinha de bal onder controle te krijgen. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Eufimia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadžinumanbegović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadžinumanbegović wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Frutuoso met een sublieme pass. Alencoão bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencoão passt de bal in één keer door. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Azul kopt de bal weg. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos passt de bal in één keer door. Piazza rent richting de bal. Piazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piazza rent richting de bal. Pesqueira rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Piazza is nu in balbezit. Piazza schiet op doel. Gameiro bokst de bal weg. Meza rent richting de bal. Meza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - SC Sra 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 38%, SC Sra 62%.
Patas de Urso - SC Sra 3:0

49e minuut.
Hadžinumanbegović rent richting de bal. Veropoulos is nu in balbezit. Veropoulos passt de bal met de wreef. Stuber rent richting de bal. Stuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Veropoulos kopt de bal weg. Eufimia controleert de bal met de borst. Meza met een sublieme pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ... Gameiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stuber is nu in balbezit. Stuber schiet op doel. Gameiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gameiro probeert naar een medespeler te passen. Azul kopt de bal weg. Meza speelt de bal door. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Eufimia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadžinumanbegović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hintum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guolong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piazza de bal. Piazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - SC Sra 4:0

75e minuut.
Guolong passt de bal in één keer door. van Hintum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alencoão. Alencoão krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Azul speelt de bal door. Abelho is nu in balbezit. Met opzet legt Hadžinumanbegović zijn tegenspeler op de grond. Hadžinumanbegović krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Meza rent richting de bal. Piazza is nu in balbezit. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ... Gameiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - SC Sra 5:0

87e minuut.
Eufimia geeft een hoge lob. Pain kopt de bal weg. Veropoulos met een sublieme pass. Meza rent richting de bal. Meza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 28%, SC Sra 72%.
Patas de Urso - SC Sra 5:0