Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso Horacio Luis Louro da Silva
porto Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Picamilho speelt de bal door. van Hintum kopt de bal weg. Sales is nu in balbezit. Sales geeft de bal voor. Matamales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pain probeert naar een medespeler te passen. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Leocadio geeft de bal voor. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales draait met de bal, schiet en ... Picamilho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 1:0

26e minuut.
Cesar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Leocadio de bal onder controle te krijgen. da Porcalhota rent richting de bal. Judas rent richting de bal. Judas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sales speelt de bal door. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio geeft een lange en hoge pass. Claveri is nu in balbezit. Claveri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Goulco is nu in balbezit. da Glória verovert de bal door een tackle van achteren. da Glória speelt de bal door. Matamales is nu in balbezit. Matamales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 36%, Horacio Luis Louro da Silva 64%.
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 1:0

46e minuut.
Hadžinumanbegović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hadžinumanbegović met een sublieme pass. Matamales speelt de bal door. Goulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Charro trapt de bal weg. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Claveri rent richting de bal. Claveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 2:0

51e minuut.
de Melo met een sublieme pass. Bieniusiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio passt de bal in één keer door. Matamales is nu in balbezit. Matamales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ardaya speelt de bal door. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović geeft een lange en hoge pass. Daar is Matamales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio passt de bal zonder na te denken. Matamales is nu in balbezit. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Charro is nu in balbezit. Bieniusiewicz rent richting de bal. Bieniusiewicz speelt de bal door. Matamales is nu in balbezit. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 3:0

80e minuut.
Claveri geeft een hoge lob. Hadžinumanbegović kopt de bal weg. Klungelig pakt Matamales de bal. Claveri rent richting de bal. Claveri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Hadžinumanbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžinumanbegović geeft een hoge lob. Matamales springt en kopt de bal. Picamilho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 4:0

87e minuut.
Daar is Hadžinumanbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leocadio rent richting de bal. Leocadio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matamales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 5:0

89e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Glória onderschept slim de pass. da Glória met een sublieme pass. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio geeft een hoge lob. Picamilho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 12%, Horacio Luis Louro da Silva 88%.
Patas de Urso - Horacio Luis Louro da Silva 5:0