Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lx 4ever Strangers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Estacio rent richting de bal. Arruda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naia. Arruda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bonito neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ortiga rent richting de bal. Alfaro rent richting de bal. Arriscado begaat een overtreding. Arriscado krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Arruda is nu in balbezit. Muralha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arruda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abraldes de bal. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel. Imaginario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Strangers 1:0

11e minuut.
Muralha rent richting de bal. Arruda onderschept slim de pass. Arruda passt de bal met de wreef. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 44%, Strangers 56%.
Lx 4ever - Strangers 1:0

52e minuut.
Ortiga geeft een hoge lob. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baptista Silva zijn tegenspeler op de grond. Baptista Silva krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cunha Rego rent richting de bal. Grande Sarda verovert de bal door een tackle van achteren. Talone maakt een afschuwelijke overtreding. Talone krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ortiga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casaca met de inworp. Klungelig pakt Arruda de bal. Arruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 31%, Strangers 69%.
Lx 4ever - Strangers 1:0