Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoungDream Locomotiva 2021
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Boaventura met een snelle inworp. Carrasquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasquinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrasquinho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Carrasquinho rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado geeft een lange en hoge pass. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Locomotiva 2021 0:1

17e minuut.
Portilheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Portilheiro geeft de bal voor. Vivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quicas is nu in balbezit. Quicas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 46%, Locomotiva 2021 54%.
YoungDream - Locomotiva 2021 0:1

49e minuut.
Portilheiro speelt de bal door. Calado is nu in balbezit. Met opzet legt Carrasquinho zijn tegenspeler op de grond. Carrasquinho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Carrasquinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

52e minuut.
Louredo geeft de bal voor. Inworp. Courinha met de inworp. Prôa is nu in balbezit. Prôa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vidonha met een harde bal richting middenveld. Tanganho kopt de bal weg. Daar is Prôa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerveira rent richting de bal. Cerveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Locomotiva 2021 0:2

56e minuut.
Daar is Cabrito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrucha passt de bal met de wreef. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Quicas probeert naar een medespeler te passen. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura speelt de bal door. Tremoço is nu in balbezit. Tremoço draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cabrito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordovil komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tremoço geeft een lange en hoge pass. Menires probeert de bal aan de voet te houden. Quicas rent richting de bal. Quicas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Locomotiva 2021 1:2

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Cordovil de bal onder controle te krijgen. Boaventura rent richting de bal. Cordovil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boaventura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boaventura kan niet meer verder spelen. Codesso komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Berrucha probeert naar een medespeler te passen. Prôa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prôa passt de bal zonder na te denken. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Portilheiro rent richting de bal. Portilheiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prôa de bal. Prôa geeft de bal voor. Courinha geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Calado rent richting de bal. Calado passt de bal zonder na te denken. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prôa is nu in balbezit. Prôa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 63%, Locomotiva 2021 37%.
YoungDream - Locomotiva 2021 1:2