Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube, CRUZEIRO Isotopes Strikers
ReturnFreak Tactiek D451
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 63.3
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Murakas speelt de bal door. Ociepa kopt de bal weg. Pará geeft een hoge lob. Chilov springt en kopt de bal. Paluch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 0:1

12e minuut.
Giménez kopt de bal weg. Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta rent richting de bal. Kasilyan onderschept slim de pass. Kasilyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ociepa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fronczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasilyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fappani met een snelle inworp. Hałgas speelt de bal door. Chilov rent richting de bal. Chilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szlachta kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Schiepati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schiepati krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zamachowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pará de bal. Pará geeft de bal voor. Chilov springt en kopt de bal. Paluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:2

33e minuut.
Ociepa geeft een lange en hoge pass. Chilov kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas geeft een lange en hoge pass. Chilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 51%, Isotopes Strikers 49%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:2

49e minuut.
Nico passt de bal met de wreef. Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal met de wreef. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chilov kopt de bal weg. Marača bereikt de bal nog maar net als eerste. Marača passt de bal in één keer door. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:3

62e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak geeft een hoge lob. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez draait met de bal, schiet en ... Murakas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giménez geeft een lange en hoge pass. Daar is Raizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chilov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nico. Chilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamachowski met een snel genomen vrije trap. Chilov krijgt zijn hoofd ertegen. Paluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ovedenie geeft de bal voor. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal in één keer door. Pará geeft een hoge lob. Chilov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paluch trapt de bal weg van het doel. Ociepa kopt de bal weg. Ovedenie heeft problemen om de bal te vangen. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel. Paluch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:4

87e minuut.
Chilov draait met de bal, schiet en ... Paluch speelt de bal door. Zamachowski kopt de bal weg. Chilov rent richting de bal. Chilov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 63%, Isotopes Strikers 37%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Isotopes Strikers 1:4