Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube PsyllüsioN Team
ECC Tactiek Evolution Noob
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten excellent
solid Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Abdulahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulahović passt de bal in één keer door. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Howie probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Krispis probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski is nu in balbezit. Pekmezcioğlu speelt de bal door. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Daar is Queixada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queixada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Öymen de bal. Öymen geeft een hoge lob. Tega krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kyosev rent richting de bal. Balkestein kan de bal niet met de borst controleren. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. de Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - PsyllüsioN Team 0:1

35e minuut.
Inworp. Tahamata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulahović rent richting de bal. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Öymen is nu in balbezit. Krispis onderschept slim de pass. Krispis speelt de bal door. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kyosev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahamata met een snelle inworp. Abdulahović geeft een lange en hoge pass. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 66%, PsyllüsioN Team 34%.
Cruzeiro Futebol Clube - PsyllüsioN Team 0:1

47e minuut.
Balkestein rent richting de bal. Tahamata is nu in balbezit. Met opzet legt Balkestein zijn tegenspeler op de grond. Balkestein is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Klungelig pakt Krispis de bal. Krispis passt de bal in één keer door. Tahamata met een sublieme pass. Howie is nu in balbezit. Howie draait met de bal, schiet en ... de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Öymen rent richting de bal. Labra onderschept slim de pass. Labra geeft de bal voor. Howie rent richting de bal. Howie haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gromowski met een sublieme pass. Schurz rent richting de bal. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - PsyllüsioN Team 1:1

73e minuut.
Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Yano met een sublieme pass. Tunalıoğlu onderschept slim de pass. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... de Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruzak met een sublieme pass. Kızılateş onderschept slim de pass. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - PsyllüsioN Team 2:1

79e minuut.
Yano kopt de bal weg. Ciepielewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queixada. Ciepielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krispis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Yano is nu in balbezit. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu geeft de bal voor. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 65%, PsyllüsioN Team 35%.
Cruzeiro Futebol Clube - PsyllüsioN Team 2:1