Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio Ney Futebol Arte
Sand Castle Tactiek Shqipëria SQ
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
63.3 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


8e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Gołomp rent richting de bal. Gołomp passt de bal in één keer door. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Correa onderschept slim de pass. Correa passt de bal met de wreef. Mori is nu in balbezit. Mori haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 1:0

16e minuut.
Inworp. Correa met een snelle inworp. Panfili geeft de bal voor. Klungelig pakt Jakubowski de bal. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Spisz rent richting de bal. Spisz geeft de bal voor. Husejko rent richting de bal. Husejko geeft een lange en hoge pass. Runtu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha schiet op doel. Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 1:1

40e minuut.
Karsnák geeft een hoge lob. Kudrawiec met een sublieme pass. Mori rent richting de bal. Mori schiet op doel. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 29%, Ney Futebol Arte 71%.
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 2:1

46e minuut.
Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete geeft de bal voor. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Purbowo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Runtu rent richting de bal. Runtu schiet op doel. Purbowo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gafurović verovert de bal door een tackle van achteren. Gafurović geeft de bal voor. Spisz rent richting de bal. Zbaraski verovert de bal door een tackle van achteren. Zbaraski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu geeft de bal voor. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 3:1

74e minuut.
Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Runtu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Runtu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 3:2

78e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski passt de bal in één keer door. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 33%, Ney Futebol Arte 67%.
Estagiários do Rio - Ney Futebol Arte 4:2