Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Campinas F. C.
D451 Tactiek GG-17
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.7 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola passt de bal met de wreef. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Campinas F. C. 0:1

17e minuut.
Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński probeert naar een medespeler te passen. Acerola rent richting de bal. Acerola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pará passt de bal in één keer door. Chilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivaniuk. Ivaniuk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raizel. Acerola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acerola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Assis springt en kopt de bal. Murakas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 40%, Campinas F. C. 60%.
Isotopes Strikers - Campinas F. C. 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Acerola de bal. Acerola passt de bal met de wreef. Szpejna met een sublieme pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Luchian onderschept slim de pass. Luchian geeft een lange en hoge pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hałgas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa kan de bal niet met de borst controleren. Ociepa passt de bal met de wreef. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Assis verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza is nu in balbezit. Malowany begaat een overtreding. da Silva e Souza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerola wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Murakas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Campinas F. C. 0:2

83e minuut.
Raizel rent richting de bal. da Silva e Souza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malowany. Malowany krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian met een sublieme pass. Chilov is nu in balbezit. Chilov draait met de bal, schiet en ... De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Campinas F. C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 43%, Campinas F. C. 57%.
Isotopes Strikers - Campinas F. C. 1:2