Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Isotopes Strikers
GG-17 Tactiek B433(BASE523)_v2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
67.6 gemiddelde waardering 67.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


5e minuut.
Godeiro rent richting de bal. Met opzet legt Luchian zijn tegenspeler op de grond. Godeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Gumiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Assis krijgt zijn hoofd ertegen. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Walters rent richting de bal. Walters geeft een hoge lob. Luchian kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Walters kopt de bal weg. Ivaniuk rent richting de bal. Ivaniuk passt de bal zonder na te denken. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser schiet op doel. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Violas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Wnęczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Isotopes Strikers 0:1

16e minuut.
Malowany geeft de bal voor. Stângă kopt de bal weg. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak is nu in balbezit. Jazvec onderschept slim de pass. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Isotopes Strikers 0:2

40e minuut.
Gumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiński met een sublieme pass. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Godeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Raizel geeft een lange en hoge pass. Jazvec kopt de bal weg. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser verovert de bal door een tackle van achteren. Sauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 60%, Isotopes Strikers 40%.
Campinas F. C. - Isotopes Strikers 0:2

55e minuut.
Dengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna passt de bal zonder na te denken. Gumiński rent richting de bal. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Szpejna de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchian. Szpejna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gumiński met een snel genomen vrije trap. Godeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Szpejna rent richting de bal. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Walters geeft een lange en hoge pass. Zagumny kopt de bal weg. Dengel probeert naar een medespeler te passen. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gumiński kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Violas verovert de bal door een tackle van achteren. Violas geeft een hoge lob. Sauser springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stângă neemt vlug de vrije trap. Ilionescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godeiro. Ilionescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ilionescu kan niet meer verder spelen. Tianjin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gumiński kan de bal niet met de borst controleren. Zagumny is nu in balbezit. Dengel rent richting de bal. Dengel geeft een lange en hoge pass. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 58%, Isotopes Strikers 42%.
Campinas F. C. - Isotopes Strikers 0:2