Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube, CRUZEIRO Timinho F.C
ReturnFreak Tactiek Carrossel
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten incredible
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Castillo speelt de bal door. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz passt de bal zonder na te denken. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Schiepati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Ovedenie de bal. Ovedenie passt de bal in één keer door. Giménez probeert naar een medespeler te passen. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sárkány rent richting de bal. Sárkány speelt de bal door. Oost is nu in balbezit. Oost schiet op doel. Galinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:1

15e minuut.
Sárkány passt de bal in één keer door. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft een hoge lob. Oost springt en kopt de bal. Galinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:2

21e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Probierz de bal. Probierz geeft een hoge lob. Oost krijgt zijn hoofd ertegen. Galinha bokst de bal weg.

25e minuut.
Probierz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oost de bal. Schiepati is nu in balbezit. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost haalt uit met een fantastische trap. Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft de bal voor. Oost krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:3

32e minuut.
Sárkány geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Probierz kan de bal niet met de borst controleren. Probierz geeft een hoge lob. Oost is nu in balbezit. Oost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ivanics verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanics geeft een lange en hoge pass. Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft een lange en hoge pass. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Probierz neemt de hoekschop. Oost springt en kopt de bal. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 64%, Timinho F.C 36%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:4

52e minuut.
Lopota passt de bal zonder na te denken. Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft de bal voor. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Honorato rent richting de bal. Honorato geeft de bal voor. Ovedenie rent richting de bal. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost schiet op doel. Galinha bokst de bal weg.

64e minuut.
Muhammad geeft een hoge lob. Inworp. Probierz met de inworp. Ştefănescu geeft een hoge lob. Oost maakt een snoekduik en kopt de bal. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Daiming probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oost de bal. Oost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Oost rent richting de bal. Oost haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schiepati de bal onder controle te krijgen. Probierz geeft een lange en hoge pass. Oost krijgt zijn hoofd ertegen. Galinha bokst de bal weg.

82e minuut.
Probierz rent richting de bal. Probierz speelt de bal door. Lefevre rent richting de bal. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost draait met de bal, schiet en ... Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 61%, Timinho F.C 39%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Timinho F.C 0:4