Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timinho F.C Esporte Clube, CRUZEIRO
Carrossel Tactiek Com1AT
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Probierz passt de bal met de wreef. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko maakt een afschuwelijke overtreding. Oleszko krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Probierz met de inworp. Daiming is nu in balbezit. Daiming geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Deacon draait met de bal, schiet en ... Galinha speelt de bal door. Castillo kopt de bal weg. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:0

31e minuut.
Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz met een sublieme pass. Oleszko verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Schiepati geeft een hoge lob. Maringá heeft problemen om de bal te vangen. Maringá geeft de bal voor. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Deacon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kawaler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 33%, Esporte Clube, CRUZEIRO 67%.
Timinho F.C - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:0

54e minuut.
Kawaler passt de bal zonder na te denken. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek geeft de bal voor. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chira stond buitenspel. Lopota komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lopota geeft een lange en hoge pass. Stanjević is nu in balbezit. Stanjević speelt de bal door. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Daiming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez is nu in balbezit. Daiming onderschept slim de pass. Daiming geeft een lange en hoge pass. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler passt de bal met de wreef. Schiepati is nu in balbezit. Deacon verovert de bal door een tackle van achteren. Deacon draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 31%, Esporte Clube, CRUZEIRO 69%.
Timinho F.C - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:0