Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ney Futebol Arte PsyllüsioN Team
Shqipëria SQ Tactiek Evolution Noob
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


4e minuut.
Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski geeft de bal voor. Daar is Labra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kießling rent richting de bal. Husejko verovert de bal door een tackle van achteren. Husejko passt de bal in één keer door. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kießling speelt de bal door. Krispis rent richting de bal. Gafurović onderschept slim de pass. Gafurović geeft een lange en hoge pass. Runtu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ciepielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepielewski passt de bal zonder na te denken. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 0:1

26e minuut.
Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano passt de bal zonder na te denken. Howie rent richting de bal. Howie draait met de bal, schiet en ... Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 0:2

38e minuut.
Abdulahović probeert naar een medespeler te passen. Krispis rent richting de bal. Krispis geeft een lange en hoge pass. Howie is nu in balbezit. Howie draait met de bal, schiet en ... Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tahamata geeft de bal voor. Klungelig pakt Izturis de bal. Howie rent richting de bal. Howie haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 0:3

45e minuut.
Husejko probeert naar een medespeler te passen. Alcunha rent richting de bal. Runtu rent richting de bal. Runtu schiet op doel. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 56%, PsyllüsioN Team 44%.
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 1:3

48e minuut.
Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis passt de bal zonder na te denken. Howie rent richting de bal. Howie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 1:4

53e minuut.
Abdulahović geeft de bal voor. Carcalete kopt de bal weg. Klungelig pakt Izturis de bal. Yano is nu in balbezit. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Abdulahović onderschept slim de pass. Abdulahović met een sublieme pass. Klungelig pakt Howie de bal. Howie schiet op doel. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 1:5

59e minuut.
Inworp. Gafurović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski geeft een hoge lob. Alcunha maakt een snoekduik en kopt de bal. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gravanis heeft problemen om de bal te vangen. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gravanis krijgt een gele kaart. Howie raakt geblesseerd tijdens het duel. Krispis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Krispis is nu in balbezit. Krispis passt de bal in één keer door. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 1:6

64e minuut.
Izturis geeft een hoge lob. Alcunha kopt de bal weg. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 2:6

65e minuut.
Alcunha is nu in balbezit. Alcunha passt de bal zonder na te denken. Gravanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Labra geeft een hoge lob. Howie rent richting de bal. Hahn maakt een afschuwelijke overtreding. Howie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krispis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tahamata passt de bal zonder na te denken. Krispis speelt de bal door. Howie is nu in balbezit. Howie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 2:7

74e minuut.
Tahamata is nu in balbezit. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 2:8

82e minuut.
Krispis rent richting de bal. Krispis passt de bal zonder na te denken. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 2:9

84e minuut.
Abdulahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulahović passt de bal zonder na te denken. Krispis rent richting de bal. Krispis geeft een lange en hoge pass. Yano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yano is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata geeft de bal voor. Howie springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 65%, PsyllüsioN Team 35%.
Ney Futebol Arte - PsyllüsioN Team 2:9