Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PsyllüsioN Team Ney Futebol Arte
Evolution Noob Tactiek juniores
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 56.7
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Klement onderschept slim de pass. Klement passt de bal in één keer door. Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Yano rent richting de bal. Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Inworp. Cheba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahamata met een sublieme pass. Yano rent richting de bal. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Carcalete kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheba de bal. Cheba met een sublieme pass. Yano is nu in balbezit. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Karapetyan kopt de bal weg. Cheba rent richting de bal. Cheba geeft de bal voor. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel. Bakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klement passt de bal zonder na te denken. Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski geeft een hoge lob. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu schiet op doel. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bakmaz niet meer kan verder spelen. Butucea komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Izturis onderschept slim de pass. Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Wojski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 1:0

38e minuut.
Tahamata met de inworp. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie geeft een hoge lob. Wojski rent richting de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ... Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 34%, Ney Futebol Arte 66%.
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 1:0

46e minuut.
Wojski met een sublieme pass. Cheba rent richting de bal. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Runtu rent richting de bal. Albu onderschept slim de pass. Albu geeft de bal voor. Wojski rent richting de bal. Wojski schiet op doel. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 2:0

55e minuut.
Tahamata met een sublieme pass. Cheba is nu in balbezit. Husejko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Husejko krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ... Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Howie geeft een lange en hoge pass. Wojski heeft problemen om de bal te vangen. Karsnák is nu in balbezit. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski schiet op doel. Butucea bokst de bal weg.

67e minuut.
Tahamata is nu in balbezit. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Wojski rent richting de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Butucea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gravanis rent richting de bal. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano speelt de bal door. Wojski rent richting de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ... Butucea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gafurović is nu in balbezit. Yano is nu in balbezit. Yano passt de bal met de wreef. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Tahamata geeft een lange en hoge pass. Gravanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. Yano schiet op doel. Butucea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 3:0

82e minuut.
Labra kopt de bal weg. Cheba rent richting de bal. Cheba passt de bal zonder na te denken. Wojski is nu in balbezit. Wojski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 29%, Ney Futebol Arte 71%.
PsyllüsioN Team - Ney Futebol Arte 4:0