Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube Estagiários do Rio
Bel 5-3-2 ARE 2 Tactiek Sandman
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 64.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Purbowo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pekmezcioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Purbowo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purbowo probeert naar een medespeler te passen. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołomp. Gołomp krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Spisz geeft een lange en hoge pass. Pekmezcioğlu geeft een hoge lob. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen onderschept slim de pass. Öymen schiet op doel. Purbowo bokst de bal weg.

16e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. Öymen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kisin rent richting de bal. Ogăraru begaat een overtreding. Kisin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kisin met een sublieme pass. Klungelig pakt Spisz de bal. Spisz geeft een hoge lob. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Balkestein geeft de bal voor. Inworp. Kisin met een snelle inworp. Kudrawiec geeft de bal voor. Mori krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pekmezcioğlu met een sublieme pass. Tega is nu in balbezit. Kudrawiec begaat een overtreding. Kudrawiec krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mata geeft de bal voor. Tega is nu in balbezit. Spisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tega raakt geblesseerd tijdens het duel. Tega kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Purbowo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Panfili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riveros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 53%, Estagiários do Rio 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro Futebol Clube - Estagiários do Rio 0:0

47e minuut.
Inworp. Riveros met de inworp. Gołomp geeft een hoge lob. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. de Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Estagiários do Rio 0:1

63e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros passt de bal in één keer door. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft de bal voor. Mori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cosma met de inworp. Tega speelt de bal door. Cosma is nu in balbezit. Cosma geeft een lange en hoge pass. Öymen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Estagiários do Rio 1:1

86e minuut.
Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Tega is nu in balbezit. Tega geeft een lange en hoge pass. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Estagiários do Rio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 59%, Estagiários do Rio 41%.
Cruzeiro Futebol Clube - Estagiários do Rio 2:1