Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.04 [del]
  • Stadion: Ipating@o
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17778
Esporte Clube, CRUZEIRO Campinas F. C.
Com1AT Tactiek GG-17
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
62.1 gemiddelde waardering 66.7
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă geeft een hoge lob. Godeiro kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
MacVarish probeert de bal aan de voet te houden. Wnęczak is nu in balbezit. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira draait met de bal, schiet en ... De Pever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walters is nu in balbezit. Chira verovert de bal door een tackle van achteren. Chira haalt uit met een fantastische trap. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Chira de bal. Leshtarski is nu in balbezit. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez geeft een lange en hoge pass. Malaspina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fronczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Istvan komt het veld opgelopen.

27e minuut.
De Pever probeert naar een medespeler te passen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Malaspina kopt de bal weg. Gumiński rent richting de bal. Gumiński speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 50%, Campinas F. C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:1

46e minuut.
Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stanjević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal in één keer door. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szpejna speelt de bal door. Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Godeiro de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Galinha bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivaniuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godeiro kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:2

82e minuut.
Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Gumiński speelt de bal door. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 50%, Campinas F. C. 50%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Campinas F. C. 1:3