Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube Ney Futebol Arte
Bel 5-3-2 ARE 2 Tactiek Shqipëria SQ
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.4 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


10e minuut.
Shiyin speelt de bal door. Älvebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcunha krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Balkestein de bal. Balkestein geeft een lange en hoge pass. Queixada rent richting de bal. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Ney Futebol Arte 1:0

33e minuut.
Husejko passt de bal zonder na te denken. Shiyin rent richting de bal. Shiyin passt de bal in één keer door. Runtu rent richting de bal. Runtu haalt uit met een fantastische trap. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko speelt de bal door. Zbaraski is nu in balbezit. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 52%, Ney Futebol Arte 48%.
Cruzeiro Futebol Clube - Ney Futebol Arte 1:0

48e minuut.
Raneri rent richting de bal. Shiyin is nu in balbezit. Shiyin passt de bal met de wreef. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Husejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiyin rent richting de bal. Shiyin geeft een hoge lob. Daar is Runtu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runtu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zbaraski met een sublieme pass. Shiyin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiyin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alcunha de bal. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Runtu rent richting de bal. Runtu haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ruzak geeft een hoge lob. Raneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko onderschept slim de pass. Husejko geeft een hoge lob. Runtu springt en kopt de bal. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gafurović rent richting de bal. Gafurović passt de bal zonder na te denken. Zbaraski probeert naar een medespeler te passen. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Zbaraski met de inworp. Daar is Husejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husejko passt de bal in één keer door. Shiyin rent richting de bal. Shiyin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Raneri speelt de bal door. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiyin maakt een afschuwelijke overtreding. Shiyin krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hahn kopt de bal weg. Brizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brizzi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brizzi kan niet meer verder spelen. Mata komt het veld opgelopen. Köyatası komt bij de bal en schiet. Bakmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 50%, Ney Futebol Arte 50%.
Cruzeiro Futebol Clube - Ney Futebol Arte 1:0