Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ney Futebol Arte Cruzeiro Futebol Clube
juniores Tactiek Bel 5-3-2 ARE 2
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
56.4 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Karsnák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klement kopt de bal weg. Älvebring probeert de bal aan de voet te houden. Runtu is nu in balbezit. Runtu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Mata met de inworp. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma geeft een lange en hoge pass. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

22e minuut.
Älvebring onderschept slim de pass. Älvebring passt de bal met de wreef. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru geeft de bal voor. Öymen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zbaraski onderschept slim de pass. Zbaraski probeert naar een medespeler te passen. Husejko speelt de bal door. Runtu rent richting de bal. Runtu haalt uit met een fantastische trap. de Melo bokst de bal weg.

28e minuut.
Nurk geeft de bal voor. Ogăraru speelt de bal door. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:2

33e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Cosma passt de bal met de wreef. Mata speelt de bal door. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ... Bakmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Cosma met een sublieme pass. Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gravanis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 72%, Cruzeiro Futebol Clube 28%.
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkestein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata rent richting de bal. Mata geeft een lange en hoge pass. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:3

61e minuut.
Balkestein is nu in balbezit. Balkestein passt de bal zonder na te denken. Mata probeert naar een medespeler te passen. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hahn is nu in balbezit. Hahn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tega de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:4

73e minuut.
Hahn kopt de bal weg. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma begaat een overtreding. Cosma krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zbaraski rent richting de bal. Zbaraski passt de bal met de wreef. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Pekmezcioğlu geeft een hoge lob. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öymen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cosma met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Karsnák de bal. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 67%, Cruzeiro Futebol Clube 33%.
Ney Futebol Arte - Cruzeiro Futebol Clube 0:5