Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio PsyllüsioN Team
Sandman Tactiek Evolution Noob
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65 gemiddelde waardering 69.3
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Klungelig pakt Ibáñez de bal. Ciepielewski rent richting de bal. Nowaczek begaat een overtreding. Ciepielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciepielewski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Panfili bereikt de bal nog maar net als eerste. Panfili geeft de bal voor. Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Kisin geeft een hoge lob. Mori springt en kopt de bal. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Antonescu geeft een lange en hoge pass. Schurz is nu in balbezit. Kisin verovert de bal door een tackle van achteren. Kisin haalt uit met een fantastische trap. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - PsyllüsioN Team 1:0

16e minuut.
Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Ibáñez speelt de bal door. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano draait met de bal, schiet en ... Purbowo bokst de bal weg.

23e minuut.
Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija passt de bal in één keer door. Wojski rent richting de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Nowaczek geeft de bal voor. Ciepielewski is nu in balbezit. Met opzet legt Ibáñez zijn tegenspeler op de grond. Ibáñez krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Schurz speelt de bal door. Klungelig pakt Karapetyan de bal. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - PsyllüsioN Team 2:0

38e minuut.
Gołomp rent richting de bal. Albu rent richting de bal. Albu geeft een hoge lob. Wojski rent richting de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Purbowo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tahamata met een sublieme pass. Krispis is nu in balbezit. Correa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Correa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Yokolmaz geeft een hoge lob. Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin speelt de bal door. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 47%, PsyllüsioN Team 53%.
Estagiários do Rio - PsyllüsioN Team 2:0

51e minuut.
Gołomp speelt de bal door. Panfili probeert naar een medespeler te passen. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft de bal voor. Mori springt en kopt de bal. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Spisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panfili met een sublieme pass. Kisin heeft problemen om de bal te vangen. Kisin geeft de bal voor. Mori krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kisin is nu in balbezit. Kisin met een sublieme pass. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - PsyllüsioN Team 3:0

77e minuut.
Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori is nu in balbezit. Mori schiet op doel. Uribe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 38%, PsyllüsioN Team 62%.
Estagiários do Rio - PsyllüsioN Team 3:0