Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. PsyllüsioN Team
GG-17 Tactiek Evolution Noob
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
65.9 gemiddelde waardering 69.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Schurz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Howie kopt de bal weg. Wnęczak controleert de bal met de borst. Yano rent richting de bal. Yano schiet op doel. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Szpejna speelt de bal door. Klungelig pakt Assis de bal. Labra begaat een overtreding. Assis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szpejna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stângă onderschept slim de pass. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Schurz geeft een lange en hoge pass. Howie kopt de bal weg. Stângă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Szpejna passt de bal zonder na te denken. Labra bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis onderschept slim de pass. Assis haalt uit met een fantastische trap. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De Pever met een harde bal richting middenveld. Kovrlija kopt de bal weg. Szpejna speelt de bal door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ivaniuk rent richting de bal. Ivaniuk probeert naar een medespeler te passen. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gumiński met een sublieme pass. Assis rent richting de bal. Krispis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krispis krijgt een gele kaart. Assis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Assis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tahamata speelt de bal door. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stângă krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Buitenspel voor Assis. Goede buitenspelval van de verdediging. Schurz neemt vlug de vrije trap. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie met een sublieme pass. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 54%, PsyllüsioN Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campinas F. C. - PsyllüsioN Team 0:0

47e minuut.
Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk geeft een hoge lob. Labra kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ciepielewski kopt de bal weg. Kovrlija met een sublieme pass. Daar is MacVarish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kovrlija met de inworp. Krispis rent richting de bal. Krispis speelt de bal door. Yano heeft problemen om de bal te vangen. Yano draait met de bal, schiet en ... De Pever bokst de bal weg.

51e minuut.
Stângă geeft de bal voor. Tahamata rent richting de bal. Tahamata geeft de bal voor. Yano is nu in balbezit. Yano schiet op doel. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă rent richting de bal. Ciepielewski maakt een afschuwelijke overtreding. Ciepielewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kovrlija geeft de bal voor. Yano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacVarish. Yano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tahamata onderschept slim de pass. Tahamata speelt de bal door. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - PsyllüsioN Team 0:1

64e minuut.
Tahamata speelt de bal door. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija passt de bal in één keer door. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Walters maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Godeiro met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campinas F. C. - PsyllüsioN Team 1:1

72e minuut.
Leshtarski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Assis is nu in balbezit. Karapetyan begaat een overtreding. Karapetyan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tahamata rent richting de bal. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - PsyllüsioN Team 1:2

82e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. Wnęczak probeert de bal aan de voet te houden. De Pever bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija geeft de bal voor. Howie is nu in balbezit. Howie schiet op doel. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 63%, PsyllüsioN Team 37%.
Campinas F. C. - PsyllüsioN Team 1:2