Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube Timinho F.C
Bel 5-3-2 ARE 2 Tactiek Carrossel
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 66.1
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Castillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öymen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tega legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 1:0

18e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Probierz probeert naar een medespeler te passen. Kawaler geeft de bal voor. Oost is nu in balbezit. Oost haalt uit met een fantastische trap. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Daiming passt de bal zonder na te denken. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler passt de bal zonder na te denken. Oost rent richting de bal. Oost schiet op doel. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bertaccini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mata. Mata krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Köyatası rent richting de bal. Daiming verovert de bal door een tackle van achteren. Daiming geeft een hoge lob. Oost is nu in balbezit. Oost draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 76%, Timinho F.C 24%.
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 1:0

61e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een hoge lob. Balkestein rent richting de bal. Oost onderschept slim de pass. Oost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Älvebring geeft een lange en hoge pass. Öymen is nu in balbezit. Tega speelt de bal door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen schiet op doel. Filippini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ştefănescu kopt de bal weg. Nurk probeert naar een medespeler te passen. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 2:0

83e minuut.
Bertaccini onderschept slim de pass. Bertaccini passt de bal zonder na te denken. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Filippini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 3:0

86e minuut.
Nurk probeert naar een medespeler te passen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. Öymen maakt een snoekduik en kopt de bal. Filippini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 4:0

87e minuut.
Älvebring probeert naar een medespeler te passen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata probeert naar een medespeler te passen. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... Filippini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 62%, Timinho F.C 38%.
Cruzeiro Futebol Clube - Timinho F.C 5:0