Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Ney Futebol Arte
B433(BASE523)_v2 Tactiek juniores
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Sauser kopt de bal weg. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gravanis geeft de bal voor. Inworp. Ilionescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dengel geeft een hoge lob. Jazvec springt en kopt de bal. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karsnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsnák geeft een lange en hoge pass. Dengel geeft de bal voor. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... Bakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski passt de bal met de wreef. Husejko speelt de bal door. Kulaszewski is nu in balbezit. Kulaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Luchian rent richting de bal. Ilionescu geeft een hoge lob. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 1:0

15e minuut.
Carcalete geeft een lange en hoge pass. Inworp. Violas met een snelle inworp. Dengel geeft de bal voor. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jazvec rent richting de bal. Karsnák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jazvec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jazvec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 2:0

21e minuut.
Daar is Izturis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dengel verovert de bal door een tackle van achteren. Dengel passt de bal zonder na te denken. Sauser rent richting de bal. Sauser draait met de bal, schiet en ... Bakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Carcalete geeft een lange en hoge pass. Violas bereikt de bal nog maar net als eerste. Violas geeft een lange en hoge pass. Sauser maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 3:0

26e minuut.
Zbaraski met een snelle inworp. Husejko is nu in balbezit. Husejko probeert naar een medespeler te passen. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement haalt uit met een fantastische trap. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Violas is nu in balbezit. Violas passt de bal in één keer door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Jazvec kopt de bal weg. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 4:0

41e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Dengel geeft de bal voor. Sauser is nu in balbezit. Sauser draait met de bal, schiet en ... Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 5:0

44e minuut.
Szlachta onderschept slim de pass. Szlachta geeft de bal voor. Izturis rent richting de bal. Sauser verovert de bal door een tackle van achteren. Sauser draait met de bal, schiet en ... Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krykwiński rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Violas neemt de hoekschop. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 30%, Ney Futebol Arte 70%.
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 5:0

50e minuut.
Dengel speelt de bal door. Karsnák is nu in balbezit. Sauser onderschept slim de pass. Sauser schiet op doel. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 6:0

53e minuut.
Violas met een snelle inworp. Dengel geeft de bal voor. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 7:0

54e minuut.
Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Violas bereikt de bal nog maar net als eerste. Violas geeft de bal voor. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec schiet op doel. Bakmaz bokst de bal weg.

60e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Violas speelt de bal door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Zbaraski rent richting de bal. Malowany verovert de bal door een tackle van achteren. Malowany speelt de bal door. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Violas kopt de bal weg. Dengel met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilionescu de bal. Ilionescu geeft een hoge lob. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete begaat een overtreding. Carcalete krijgt een gele kaart. Krykwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krykwiński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 8:0

73e minuut.
Ilionescu met een snelle inworp. Dengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengel geeft een lange en hoge pass. Sauser maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 9:0

76e minuut.
Ilionescu geeft een hoge lob. Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński onderschept slim de pass. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 10:0

80e minuut.
Krykwiński kopt de bal weg. Husejko heeft problemen om de bal te vangen. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec schiet op doel. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carcalete. Carcalete krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 28%, Ney Futebol Arte 72%.
Isotopes Strikers - Ney Futebol Arte 10:0