Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio Esporte Clube, CRUZEIRO
Sand Castle Tactiek C.10532back
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 63.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa geeft een lange en hoge pass. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Galinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołomp neemt de hoekschop. Nico kopt de bal weg. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap. Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołomp rent richting de bal. Gołomp passt de bal zonder na te denken. Mori rent richting de bal. Mori draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Chira heeft problemen om de bal te vangen. Castaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schiepati met een snel genomen vrije trap. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira schiet op doel. Purbowo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:1

9e minuut.
Gołomp rent richting de bal. Gołomp passt de bal in één keer door. Mori rent richting de bal. Mori schiet op doel. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:1

13e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec met een sublieme pass. Mori is nu in balbezit. Mori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Portillo speelt de bal door. Chira is nu in balbezit. Horváth maakt een afschuwelijke overtreding. Horváth krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Giménez met een sublieme pass. Chira speelt de bal door. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Purbowo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:2

21e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Kudrawiec met een sublieme pass. Correa geeft de bal voor. Mori rent richting de bal. Mori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ovedenie rent richting de bal. Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mori de bal. Mori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Gołomp is nu in balbezit. Gołomp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mori de bal. Mori schiet op doel. Galinha bokst de bal weg.

27e minuut.
Chira kopt de bal weg. Mustapuro is nu in balbezit. Horváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro onderschept slim de pass. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Purbowo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Stolc speelt de bal door. Kudrawiec speelt de bal door. Panfili rent richting de bal. Panfili geeft de bal voor. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Galinha met een sublieme pass. Gołomp kopt de bal weg. Kudrawiec speelt de bal door. Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stolc onderschept slim de pass. Stolc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schiepati de bal. Mori onderschept slim de pass. Mori draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muhammad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Panfili speelt de bal door. Kudrawiec probeert de bal met de borst te controleren. Kudrawiec speelt de bal door. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Panfili kopt de bal weg. Kudrawiec speelt de bal door. Mori heeft problemen om de bal te vangen. Mori schiet op doel. Galinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:2

45e minuut.
Fronczak is nu in balbezit. Fronczak speelt de bal door. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 31%, Esporte Clube, CRUZEIRO 69%.
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:3

46e minuut.
Giménez probeert naar een medespeler te passen. Nico is nu in balbezit. Nico geeft een lange en hoge pass. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira draait met de bal, schiet en ... Purbowo bokst de bal weg. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:4

53e minuut.
Stanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stanjević de bal. Stanjević passt de bal met de wreef. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Mori passt de bal zonder na te denken. Panfili rent richting de bal. Nico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panfili roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Panfili kan niet meer verder spelen. Antonescu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Schiepati kopt de bal weg. Nico met een sublieme pass. Chira rent richting de bal. Chira geeft een hoge lob. Mustapuro krijgt zijn hoofd ertegen. Purbowo bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Pelizzaro met de inworp. Gołomp is nu in balbezit. Gołomp geeft een hoge lob. Mori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Fronczak rent richting de bal. Fronczak geeft een hoge lob. Nico is nu in balbezit. Nico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie geeft de bal voor. Portillo is nu in balbezit. Mustapuro onderschept slim de pass. Mustapuro schiet op doel. Purbowo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ovedenie de bal. Mori rent richting de bal. Mori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 3:4

84e minuut.
Correa speelt de bal door. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp passt de bal in één keer door. Mori rent richting de bal. Mori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa met een sublieme pass. Gołomp speelt de bal door. Mori is nu in balbezit. Mori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 45%, Esporte Clube, CRUZEIRO 55%.
Estagiários do Rio - Esporte Clube, CRUZEIRO 3:4