Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube, CRUZEIRO Estagiários do Rio
Com1AT Tactiek Sandman
55% Balbezit 45%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 65.2
very good Schieten formidable
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Gołomp speelt de bal door. Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal zonder na te denken. Mori rent richting de bal. Mori schiet op doel. Galinha bokst de bal weg. Giménez geeft een lange en hoge pass. Malaspina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibáñez. Ibáñez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Panfili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mori de bal. Schiepati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori haalt uit met een fantastische trap. Galinha bokst de bal weg.

27e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal met de wreef. Gołomp met een sublieme pass. Mori is nu in balbezit. Mori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 73%, Estagiários do Rio 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Estagiários do Rio 0:0

52e minuut.
Nico heeft problemen om de bal te vangen. Nico geeft de bal voor. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina draait met de bal, schiet en ... Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. Schiepati kopt de bal weg. Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin geeft de bal voor. Mori springt en kopt de bal. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gołomp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

61e minuut.
Stanjević is nu in balbezit. Stanjević passt de bal met de wreef. Chira is nu in balbezit. Chira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mori is nu in balbezit. Mori passt de bal met de wreef. Correa met een sublieme pass. Mori probeert de bal met de borst te controleren. Mori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chira speelt de bal door. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina draait met de bal, schiet en ... Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Estagiários do Rio 1:0

73e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin geeft een hoge lob. Mori rent richting de bal. Mori draait met de bal, schiet en ... Galinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Estagiários do Rio 1:1

76e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori maakt een snoekduik en kopt de bal. Galinha bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołomp probeert naar een medespeler te passen. Schiepati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori onderschept slim de pass. Mori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 66%, Estagiários do Rio 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Estagiários do Rio 1:1