Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PsyllüsioN Team Timinho F.C
Rôla Tactiek Carrossel
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.5 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten very good
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Daiming onderschept slim de pass. Puurmann geeft de bal voor. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Labra verovert de bal door een tackle van achteren. Daiming verovert de bal door een tackle van achteren. Kießling bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiming verovert de bal door een tackle van achteren. Daiming draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Krispis probeert naar een medespeler te passen. Kießling is nu in balbezit. Ştefănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kießling moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kießling kan niet meer verder spelen. Giannino komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Stoszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karapetyan. Stoszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ştefănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calderwood maakt een snoekduik en kopt de bal. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Yano is nu in balbezit. Calderwood onderschept slim de pass. Giannino is nu in balbezit. Calderwood verovert de bal door een tackle van achteren. Calderwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giannino. Giannino krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Honorato speelt de bal door. Stoszek heeft problemen om de bal te vangen. Karapetyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoszek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoszek kan niet meer verder spelen. Kawaler komt het veld opgelopen. Derli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 73%, Timinho F.C 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PsyllüsioN Team - Timinho F.C 0:0

51e minuut.
Calderwood passt de bal zonder na te denken. Derli rent richting de bal. Derli met een sublieme pass. Calderwood is nu in balbezit. Calderwood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Derli passt de bal in één keer door. Kawaler geeft de bal voor. Calderwood springt en kopt de bal. Uribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Timinho F.C 0:1

60e minuut.
Probierz kopt de bal weg. Calderwood is nu in balbezit. Met opzet legt Yano zijn tegenspeler op de grond. Yano krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Derli neemt de hoekschop. Calderwood krijgt zijn hoofd ertegen. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Timinho F.C 0:2

63e minuut.
Calderwood verovert de bal door een tackle van achteren. Calderwood geeft de bal voor. Derli kopt de bal weg. Calderwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderwood draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Calderwood kopt de bal weg. Probierz is nu in balbezit. Puurmann maakt een afschuwelijke overtreding. Puurmann krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Honorato probeert naar een medespeler te passen. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli geeft de bal voor. Calderwood maakt een snoekduik en kopt de bal. Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Timinho F.C 0:3

90e minuut.
Krispis speelt de bal door. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány begaat een overtreding. Sárkány krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 70%, Timinho F.C 30%.
PsyllüsioN Team - Timinho F.C 0:3