Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Cruzeiro Futebol Clube
GG-17 Tactiek Bel 5-3-2 ARE 2
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 68.7
incredible Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Mata passt de bal in één keer door. Auge met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

7e minuut.
Szpejna speelt de bal door. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurk maakt een afschuwelijke overtreding. Acerola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acerola wilt de vrije trap nemen. de Melo bokst de bal weg. da Silva e Souza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

10e minuut.
Ivaniuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Szpejna de bal. Szpejna geeft een hoge lob. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Assis kopt de bal weg. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza draait met de bal, schiet en ... de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
MacVarish geeft een hoge lob. Szpejna kopt de bal weg. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza draait met de bal, schiet en ... de Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 2:1

27e minuut.
Mata rent richting de bal. Inworp. Mata met de inworp. Chuí kan de bal niet met de borst controleren. Chuí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
MacVarish geeft een lange en hoge pass. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... de Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
da Silva e Souza passt de bal met de wreef. Szpejna rent richting de bal. Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekmezcioğlu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Acerola rent richting de bal. Acerola geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Gumiński rent richting de bal. Gumiński geeft een lange en hoge pass. da Silva e Souza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 3:1

45e minuut.
Auge rent richting de bal. Auge geeft een lange en hoge pass. Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 39%, Cruzeiro Futebol Clube 61%.
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 3:2

48e minuut.
Szpejna geeft een hoge lob. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auge met een snelle inworp. Chuí rent richting de bal. Chuí schiet op doel. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 3:3

52e minuut.
Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata passt de bal zonder na te denken. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 3:4

55e minuut.
Auge kopt de bal weg. Daar is Chuí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leshtarski rent richting de bal. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pekmezcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Assis rent richting de bal. Pekmezcioğlu begaat een overtreding. Assis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerola wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 4:4

60e minuut.
Acerola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godeiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szpejna is nu in balbezit. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Assis kopt de bal weg. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gumiński geeft de bal voor. Pekmezcioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Szpejna heeft problemen om de bal te vangen. Szpejna geeft een hoge lob. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Konopelski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nurk de bal onder controle te krijgen. Wnęczak is nu in balbezit. Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Tega haalt uit met een fantastische trap. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nurk verovert de bal door een tackle van achteren. Nurk geeft een lange en hoge pass. Leshtarski geeft een hoge lob. Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nurk passt de bal met de wreef. Auge rent richting de bal. Auge passt de bal in één keer door. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 45%, Cruzeiro Futebol Clube 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campinas F. C. - Cruzeiro Futebol Clube 4:4