Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Futebol Clube Campinas F. C.
Bel 5-3-2 ARE 2 Tactiek GG-17
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Gumiński geeft een lange en hoge pass. Balkestein controleert de bal met de borst. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 0:1

5e minuut.
Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein speelt de bal door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 1:1

14e minuut.
Walters is nu in balbezit. Öymen verovert de bal door een tackle van achteren. Öymen passt de bal zonder na te denken. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. De Pever bokst de bal weg.

19e minuut.
Ivaniuk geeft een lange en hoge pass. Assis kopt de bal weg. Älvebring is nu in balbezit. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro draait met de bal, schiet en ... de Melo bokst de bal weg.

20e minuut.
Mata speelt de bal door. Cosma rent richting de bal. Leshtarski begaat een overtreding. Leshtarski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpejna met een snelle inworp. Klungelig pakt Gumiński de bal. Gumiński geeft de bal voor. Assis krijgt zijn hoofd ertegen. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nurk is nu in balbezit. Paal!

30e minuut.
Szpejna onderschept slim de pass. Szpejna passt de bal zonder na te denken. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. de Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 1:2

32e minuut.
Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Gumiński met een sublieme pass. Szpejna rent richting de bal. Szpejna geeft een hoge lob. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cosma rent richting de bal. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Walters is nu in balbezit. Tega onderschept slim de pass. Tega haalt uit met een fantastische trap. De Pever bokst de bal weg.

43e minuut.
Assis kopt de bal weg. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna speelt de bal door. Ivaniuk rent richting de bal. Ivaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 59%, Campinas F. C. 41%.
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 1:2

53e minuut.
Nurk is nu in balbezit. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balkestein krijgt een gele kaart. Assis raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Assis neemt zijn aanloop. de Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Daar is Tega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęczak rent richting de bal. Tega maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tega moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tega schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Cosma met een sublieme pass. Öymen is nu in balbezit. Öymen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 2:2

68e minuut.
Ogăraru is nu in balbezit. Stângă onderschept slim de pass. Stângă geeft een lange en hoge pass. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 2:3

80e minuut.
Bertaccini geeft de bal voor. Inworp. Szpejna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cosma kopt de bal weg. Wnęczak is nu in balbezit. Öymen begaat een overtreding. Öymen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Futebol Clube 52%, Campinas F. C. 48%.
Cruzeiro Futebol Clube - Campinas F. C. 2:3