Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube, CRUZEIRO Ney Futebol Arte
ReturnFreak Tactiek juniores
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 56.5
formidable Schieten formidable
formidable Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Stanjević verovert de bal door een tackle van achteren. Stanjević geeft de bal voor. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Stanjević de bal. Stanjević geeft een hoge lob. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 2:0

7e minuut.
Daar is Stanjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanjević passt de bal met de wreef. Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro schiet op doel. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 3:0

10e minuut.
Fronczak geeft een lange en hoge pass. Hahn kan de bal niet met de borst controleren. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro schiet op doel. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 4:0

12e minuut.
Husejko geeft de bal voor. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Kulaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcunha passt de bal in één keer door. Runtu rent richting de bal. Runtu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 4:1

20e minuut.
Stanjević probeert naar een medespeler te passen. Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal met de wreef. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz bokst de bal weg.

23e minuut.
Nico kopt de bal weg. Chira speelt de bal door. Stanjević rent richting de bal. Stanjević geeft een lange en hoge pass. Mustapuro springt en kopt de bal. Bakmaz bokst de bal weg.

31e minuut.
Zbaraski passt de bal in één keer door. Runtu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nico. Nico krijgt een gele kaart. Runtu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zbaraski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chira rent richting de bal. Chira geeft een hoge lob. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 5:1

41e minuut.
Fronczak rent richting de bal. Fronczak passt de bal met de wreef. Stanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanjević geeft de bal voor. Mustapuro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Husejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez met een sublieme pass. Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 33%, Ney Futebol Arte 67%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 5:1

50e minuut.
Jakubowski rent richting de bal. Stanjević verovert de bal door een tackle van achteren. Stanjević speelt de bal door. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro schiet op doel. Bakmaz bokst de bal weg. Paal!

57e minuut.
Bakmaz probeert naar een medespeler te passen. Nico kan de bal niet met de borst controleren. Giménez geeft een hoge lob. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Zbaraski onderschept slim de pass. Zbaraski speelt de bal door. Kulaszewski rent richting de bal. Kulaszewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovedenie met de inworp. Stanjević geeft de bal voor. Mustapuro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 6:1

78e minuut.
Giménez rent richting de bal. Giménez met een sublieme pass. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak passt de bal met de wreef. Stanjević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fronczak met een sublieme pass. Chira rent richting de bal. Izturis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chira neemt de penalty, wat een uithaal! Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 7:1

86e minuut.
Fronczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chira de bal. Gravanis is nu in balbezit. Chira verovert de bal door een tackle van achteren. Chira haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Giménez is nu in balbezit. Giménez passt de bal in één keer door. Stanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanjević geeft een lange en hoge pass. Mustapuro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 30%, Ney Futebol Arte 70%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Ney Futebol Arte 7:1