Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ney Futebol Arte Esporte Clube, CRUZEIRO
juniores Tactiek ReturnFreak
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 63.6
outstanding Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Stanjević probeert naar een medespeler te passen. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico probeert naar een medespeler te passen. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stanjević met een sublieme pass. Nico rent richting de bal. Nico passt de bal met de wreef. Chira rent richting de bal. Chira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Runtu rent richting de bal. Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski passt de bal met de wreef. Klement rent richting de bal. Klement schiet op doel. Paal! Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Stanjević geeft de bal voor. Jakubowski probeert de bal aan de voet te houden. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico passt de bal zonder na te denken. Malaspina rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nico zal de hoekschop nemen. Malaspina maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakmaz bokst de bal weg.

19e minuut.
Nico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanjević rent richting de bal. Stanjević probeert naar een medespeler te passen. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nico neemt de hoekschop. Chira kopt de bal weg. Malaspina rent richting de bal. Malaspina schiet op doel. Bakmaz bokst de bal weg.

27e minuut.
Husejko probeert naar een medespeler te passen. Giménez met een sublieme pass. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico geeft een hoge lob. Chira maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:1

33e minuut.
Malaspina rent richting de bal. Chira is nu in balbezit. Izturis verovert de bal door een tackle van achteren. Malaspina verovert de bal door een tackle van achteren. Malaspina schiet op doel. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Stanjević onderschept slim de pass. Stanjević met een sublieme pass. Nico is nu in balbezit. Nico geeft de bal voor. Malaspina springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chira rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Muhammad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbaraski met de inworp. Klement rent richting de bal. Klement draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nico geeft een hoge lob. Malaspina heeft problemen om de bal te vangen. Jakubowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jakubowski krijgt een gele kaart. Malaspina raakt geblesseerd tijdens het duel. Malaspina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 62%, Esporte Clube, CRUZEIRO 38%.
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:2

47e minuut.
Zbaraski met een snelle inworp. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko passt de bal in één keer door. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski schiet op doel. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Malaspina rent richting de bal. Fronczak rent richting de bal. Jakubowski maakt een afschuwelijke overtreding. Jakubowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Galinha met een sublieme pass. Daar is Stanjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gafurović geeft een lange en hoge pass. Runtu rent richting de bal. Runtu draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Giménez passt de bal met de wreef. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico geeft een hoge lob. Malaspina maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:3

60e minuut.
Schiepati rent richting de bal. Klement verovert de bal door een tackle van achteren. Klement passt de bal zonder na te denken. Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Chira probeert naar een medespeler te passen. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina draait met de bal, schiet en ... Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:4

75e minuut.
Izturis rent richting de bal. Izturis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fronczak met een snelle inworp. Stanjević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Karsnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsnák geeft een hoge lob. Inworp. Fronczak met de inworp. Stanjević geeft een lange en hoge pass. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chira rent richting de bal. Chira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:5

87e minuut.
Nico geeft de bal voor. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak met een sublieme pass. Malaspina rent richting de bal. Malaspina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 60%, Esporte Clube, CRUZEIRO 40%.
Ney Futebol Arte - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:5