Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Estagiários do Rio
D451 Tactiek Sandman
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Marača passt de bal in één keer door. Pará is nu in balbezit. Kudrawiec maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kudrawiec naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin geeft een hoge lob. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori haalt uit met een fantastische trap. Murakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Estagiários do Rio 0:1

14e minuut.
Malowany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudrups komt het veld opgelopen. Kisin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zamachowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Nowaczek de bal. Chilov begaat een overtreding. Chilov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Szlachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raizel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołomp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. Murakas bokst de bal weg.

28e minuut.
Zamachowski passt de bal zonder na te denken. Pará is nu in balbezit. Pará geeft een hoge lob. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Pará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu is nu in balbezit. Pará verovert de bal door een tackle van achteren. Pará geeft een lange en hoge pass. Chilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gudrups kopt de bal weg. Gołomp met een sublieme pass. Yokolmaz heeft problemen om de bal te vangen. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Correa met een sublieme pass. Mori met een sublieme pass. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft de bal voor. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 58%, Estagiários do Rio 42%.
Isotopes Strikers - Estagiários do Rio 0:1

49e minuut.
Zamachowski probeert naar een medespeler te passen. Gudrups is nu in balbezit. Gudrups geeft een hoge lob. Kisin is nu in balbezit. Kisin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin draait met de bal, schiet en ... Murakas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Estagiários do Rio 0:2

65e minuut.
Raizel neemt vlug de vrije trap. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz is nu in balbezit. Chilov onderschept slim de pass. Chilov schiet op doel. Purbowo bokst de bal weg.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mori stond buitenspel. Szlachta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ... Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Estagiários do Rio 1:2

77e minuut.
Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Correa onderschept slim de pass. Correa passt de bal in één keer door. Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 58%, Estagiários do Rio 42%.
Isotopes Strikers - Estagiários do Rio 1:2