Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PsyllüsioN Team Isotopes Strikers
Tadalafila Tactiek D451
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


16e minuut.
Pará geeft een lange en hoge pass. Daar is Chilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karapetyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chilov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chilov neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 0:1

31e minuut.
Inworp. Zamachowski met een snelle inworp. Pará probeert naar een medespeler te passen. Marača geeft de bal voor. Chilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uribe trapt de bal weg. Pará kopt de bal weg. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Giannino kopt de bal weg. Zamachowski is nu in balbezit. Puurmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puurmann krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kızılateş kopt de bal weg. Abdulahović met een sublieme pass. Labra heeft problemen om de bal te vangen. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilov schiet op doel. Uribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kießling geeft de bal voor. Wojski is nu in balbezit. Wojski passt de bal in één keer door. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Wojski kopt de bal weg. Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap. Murakas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 67%, Isotopes Strikers 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 1:1

54e minuut.
Abdulahović probeert naar een medespeler te passen. Schurz controleert de bal met de borst. Chilov rent richting de bal. Chilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 1:2

63e minuut.
Pará speelt de bal door. Ociepa met een sublieme pass. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski schiet op doel. Murakas bokst de bal weg.

65e minuut.
Luchian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gudrups komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Puurmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Puurmann geeft de bal voor. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 2:2

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puurmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulahović rent richting de bal. Abdulahović passt de bal in één keer door. Puurmann geeft een hoge lob. Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cheba is nu in balbezit. Malowany schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puurmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szlachta controleert de bal met de borst. Szlachta met een sublieme pass. Daar is Giannino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 3:2

77e minuut.
Kızılateş met een sublieme pass. Kießling is nu in balbezit. Kießling geeft een lange en hoge pass. Giannino is nu in balbezit. Giannino draait met de bal, schiet en ... Murakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdulahović met de inworp. Wojski is nu in balbezit. Wojski schiet op doel. Murakas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 47%, Isotopes Strikers 53%.
PsyllüsioN Team - Isotopes Strikers 4:2