Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers PsyllüsioN Team
A523 Tactiek Rôla
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
66.1 gemiddelde waardering 66.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Krispis passt de bal zonder na te denken. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija passt de bal in één keer door. Howie heeft problemen om de bal te vangen. Howie draait met de bal, schiet en ... Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ciepielewski kopt de bal weg. Howie is nu in balbezit. Raizel geeft een lange en hoge pass. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Sauser rent richting de bal. Kießling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser onderschept slim de pass. Sauser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jazvec heeft problemen om de bal te vangen. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Uribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 59%, PsyllüsioN Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isotopes Strikers - PsyllüsioN Team 0:0

52e minuut.
Kovrlija probeert naar een medespeler te passen. Howie rent richting de bal. Szlachta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Howie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Howie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - PsyllüsioN Team 0:1

64e minuut.
Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu speelt de bal door. Jazvec rent richting de bal. Jazvec schiet op doel. Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isotopes Strikers - PsyllüsioN Team 1:1

72e minuut.
Gudrups probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albu rent richting de bal. Albu geeft een lange en hoge pass. Ilionescu kopt de bal weg. Dengel geeft de bal voor. Sauser maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 44%, PsyllüsioN Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isotopes Strikers - PsyllüsioN Team 1:1