Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube, CRUZEIRO Cruzeiro Futebol Clube
Ojogo Tactiek 4-1-3-2 C
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
60.4 gemiddelde waardering 68.2
solid Schieten formidable
formidable Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Malaspina rent richting de bal. Nurk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaspina raakt geblesseerd tijdens het duel. Malaspina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. de Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:0

21e minuut.
Inworp. Nico met een snelle inworp. Ogăraru speelt de bal door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öymen rent richting de bal. Öymen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

31e minuut.
Muhammad heeft problemen om de bal te vangen. Cosma met een sublieme pass. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen geeft de bal voor. Tega krijgt zijn hoofd ertegen. Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stanjević met een sublieme pass. Nico bereikt de bal nog maar net als eerste. Nico probeert naar een medespeler te passen. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 41%, Cruzeiro Futebol Clube 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

46e minuut.
Oleszko komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczak passt de bal zonder na te denken. Nico met een sublieme pass. Chira is nu in balbezit. Chira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fronczak met een sublieme pass. Chira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chira passt de bal met de wreef. Malaspina rent richting de bal. Malaspina haalt uit met een fantastische trap. de Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
de Melo trapt de bal weg van het doel. Auge kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Galinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Balkestein onderschept slim de pass. Balkestein passt de bal zonder na te denken. Ovedenie is nu in balbezit. Tega onderschept slim de pass. Tega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Älvebring geeft een hoge lob. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öymen is nu in balbezit. Öymen schiet op doel. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 43%, Cruzeiro Futebol Clube 57%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Cruzeiro Futebol Clube 1:3