Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ney Futebol Arte Campinas F. C.
juniores Tactiek GG-17
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
57.7 gemiddelde waardering 67.5
outstanding Schieten incredible
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk passt de bal zonder na te denken. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 0:1

8e minuut.
Ivaniuk kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsnák onderschept slim de pass. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 0:2

12e minuut.
Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro met een sublieme pass. Szpejna rent richting de bal. Szpejna geeft een hoge lob. da Silva e Souza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ivaniuk probeert naar een medespeler te passen. Szpejna rent richting de bal. Szpejna passt de bal met de wreef. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leshtarski is nu in balbezit. Leshtarski geeft een lange en hoge pass. Gravanis is nu in balbezit. Assis onderschept slim de pass. Assis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis onderschept slim de pass. Assis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 0:3

27e minuut.
Karsnák geeft een hoge lob. Kulaszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Walters de bal. Alcunha is nu in balbezit. Alcunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 1:3

34e minuut.
Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gafurović. Assis raakt geblesseerd tijdens het duel. Godeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Assis maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Husejko met een sublieme pass. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak geeft een hoge lob. Gravanis rent richting de bal. Assis onderschept slim de pass. Paal! Assis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 1:4

37e minuut.
Ivaniuk is nu in balbezit. Ivaniuk passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 1:5

44e minuut.
Runtu is nu in balbezit. Alcunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters is nu in balbezit. Alcunha verovert de bal door een tackle van achteren. Alcunha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 56%, Campinas F. C. 44%.
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 2:5

55e minuut.
Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk geeft de bal voor. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 2:6

67e minuut.
Zbaraski met de inworp. Gafurović rent richting de bal. Gafurović passt de bal zonder na te denken. Zbaraski is nu in balbezit. Zbaraski geeft de bal voor. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wnęczak de bal. Walters rent richting de bal. Alcunha onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gravanis geeft een hoge lob. Gumiński speelt de bal door. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Assis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 2:7

75e minuut.
Izturis kopt de bal weg. Gravanis is nu in balbezit. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis draait met de bal, schiet en ... Bakmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 2:8

81e minuut.
Izturis geeft een lange en hoge pass. Kulaszewski rent richting de bal. Szpejna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szpejna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Zbaraski geeft een lange en hoge pass. Walters is nu in balbezit. Alcunha onderschept slim de pass. Alcunha schiet op doel. De Pever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 3:8

90e minuut.
da Silva e Souza onderschept slim de pass. Jakubowski rent richting de bal. da Silva e Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ney Futebol Arte 56%, Campinas F. C. 44%.
Ney Futebol Arte - Campinas F. C. 3:8