Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campinas F. C. Ney Futebol Arte
GG-17 Tactiek juniores
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 44.5
brilliant Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Gumiński passt de bal zonder na te denken. Szpejna met een sublieme pass. Carcalete is nu in balbezit. Acerola onderschept slim de pass. Acerola schiet op doel. Butucea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 1:0

5e minuut.
Gumiński rent richting de bal. Gumiński geeft een hoge lob. Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gumiński heeft problemen om de bal te vangen. Gumiński met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Assis haalt uit met een fantastische trap. Godeiro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Shiyin heeft problemen om de bal te vangen. Assis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lenoci ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lenoci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Ivaniuk kan de bal niet met de borst controleren. Klement met een sublieme pass. Ivaniuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Assis de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Godeiro passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Butucea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Assis geeft de bal voor. Klungelig pakt Hahn de bal. Hahn speelt de bal door. Acerola rent richting de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Leshtarski verovert de bal door een tackle van achteren. Leshtarski passt de bal in één keer door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hahn de bal. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. Butucea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 2:0

31e minuut.
Ivaniuk geeft de bal voor. Assis kopt de bal weg. Daar is Meert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Butucea bokst de bal weg.

34e minuut.
Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak passt de bal met de wreef. Godeiro geeft de bal voor. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gumiński is nu in balbezit. Gumiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godeiro de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ... Butucea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 3:0

36e minuut.
Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro is nu in balbezit. Acerola rent richting de bal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Godeiro passt de bal in één keer door. Hahn rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap. Butucea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 4:0

39e minuut.
Butucea met een sublieme pass. Godeiro kopt de bal weg. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński geeft een hoge lob. Assis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Acerola passt de bal met de wreef. Daar is Carcalete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis draait met de bal, schiet en ... Butucea bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Maior komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 28%, Ney Futebol Arte 72%.
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 4:0

54e minuut.
Assis rent richting de bal. Shiyin begaat een overtreding. Assis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerola met een snel genomen vrije trap. de Maior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 5:0

56e minuut.
MacVarish geeft de bal voor. Godeiro kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 6:0

59e minuut.
Acerola speelt de bal door. Szpejna heeft problemen om de bal te vangen. Szpejna geeft de bal voor. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Shiyin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Acerola met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. de Maior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 7:0

65e minuut.
Carcalete kopt de bal weg. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna geeft een hoge lob. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel. de Maior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 8:0

67e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. de Maior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 9:0

70e minuut.
Ivaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaniuk speelt de bal door. Gumiński rent richting de bal. Gumiński geeft een hoge lob. Godeiro springt en kopt de bal. de Maior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Szpejna geeft een hoge lob. Shiyin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro haalt uit met een fantastische trap. de Maior werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 10:0

74e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva geeft een lange en hoge pass. Szpejna kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 11:0

75e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakija rent richting de bal. Gumiński onderschept slim de pass. Gumiński geeft de bal voor. Assis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Acerola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. da Silva e Souza komt het veld opgelopen.

77e minuut.
da Silva e Souza onderschept slim de pass. da Silva e Souza geeft een hoge lob. Shiyin probeert de bal aan de voet te houden. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ... de Maior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 12:0

80e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna met een sublieme pass. Daar is Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis haalt uit met een fantastische trap. de Maior werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 13:0

82e minuut.
Godeiro is nu in balbezit. Godeiro geeft een lange en hoge pass. Hahn rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap. de Maior verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 14:0

83e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis passt de bal met de wreef. da Silva e Souza rent richting de bal. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 15:0

85e minuut.
Klement rent richting de bal. Leshtarski onderschept slim de pass. Ivaniuk geeft een lange en hoge pass. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. de Maior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 16:0

87e minuut.
Shiyin rent richting de bal. da Silva e Souza verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza speelt de bal door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 33%, Ney Futebol Arte 67%.
Campinas F. C. - Ney Futebol Arte 16:0