Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PsyllüsioN Team Esporte Clube, CRUZEIRO
Tadalafila Tactiek ReturnFreak
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.1 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Nico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie onderschept slim de pass. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Giménez speelt de bal door. Stanjević rent richting de bal. Albu begaat een overtreding. Stanjević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giménez wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kovrlija geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fronczak passt de bal zonder na te denken. Giménez rent richting de bal. Giménez passt de bal in één keer door. Nico is nu in balbezit. Nico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Karapetyan met een sublieme pass. Schiepati rent richting de bal. Yano onderschept slim de pass. Cohen rent richting de bal. Yano verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:0

28e minuut.
Krispis probeert naar een medespeler te passen. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija passt de bal met de wreef. Yano is nu in balbezit. Yano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schiepati kopt de bal weg. Nico probeert de bal met de borst te controleren. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kovrlija zal de hoekschop nemen. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:0

40e minuut.
Stanjević rent richting de bal. Albu onderschept slim de pass. Albu geeft een lange en hoge pass. Howie rent richting de bal. Krispis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 43%, Esporte Clube, CRUZEIRO 57%.
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:0

46e minuut.
Ciepielewski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ovedenie is nu in balbezit. Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Yano is nu in balbezit. Yano draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 3:0

51e minuut.
Inworp. Albu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovrlija probeert naar een medespeler te passen. Yano is nu in balbezit. Yano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Albu met een snelle inworp. Kovrlija met een sublieme pass. Yano rent richting de bal. Yano draait met de bal, schiet en ... Galinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Yano passt de bal in één keer door. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammad geeft de bal voor. Howie is nu in balbezit. Howie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krispis met een sublieme pass. Yano rent richting de bal. Schiepati bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. Yano schiet op doel. Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kovrlija geeft een hoge lob. Daar is Ovedenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel. Galinha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Muhammad verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Albu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krispis is nu in balbezit. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fronczak passt de bal met de wreef. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez passt de bal in één keer door. Nico rent richting de bal. Nico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kovrlija met de inworp. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis geeft de bal voor. Yano maakt een snoekduik en kopt de bal. Galinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 4:0

80e minuut.
Malaspina kopt de bal weg. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie geeft de bal voor. Chira is nu in balbezit. Chira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Inworp. Kovrlija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krispis rent richting de bal. Krispis geeft een lange en hoge pass. Howie krijgt zijn hoofd ertegen. Galinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PsyllüsioN Team 38%, Esporte Clube, CRUZEIRO 62%.
PsyllüsioN Team - Esporte Clube, CRUZEIRO 4:0