Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopes Strikers Cruzeiro Futebol Clube
D451 Tactiek Bel 5-3-2 IS2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 69.9
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Nurk heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa met een sublieme pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas geeft een hoge lob. Chilov springt en kopt de bal. Paal!

14e minuut.
Auge verovert de bal door een tackle van achteren. Auge met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

17e minuut.
Zamachowski met een sublieme pass. Pará geeft een lange en hoge pass. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

19e minuut.
Nurk rent richting de bal. Nurk geeft een lange en hoge pass. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. Tega maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Älvebring controleert de bal met de borst. Chilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Balkestein ... Strafschop! Balkestein krijgt een gele kaart. Chilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chilov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 2:1

32e minuut.
Malowany kan de bal niet met de borst controleren. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata met een sublieme pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Raizel de bal. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nurk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurk geeft een hoge lob. Raizel probeert de bal met de borst te controleren. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Öymen geeft een hoge lob. Murakas probeert naar een medespeler te passen. Nurk kopt de bal weg. Öymen is nu in balbezit. Öymen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Ogăraru speelt de bal door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 2:2

43e minuut.
Nurk probeert naar een medespeler te passen. Auge rent richting de bal. Auge passt de bal in één keer door. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öymen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 58%, Cruzeiro Futebol Clube 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 2:2

63e minuut.
Ogăraru speelt de bal door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata speelt de bal door. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 2:3

67e minuut.
Chilov kopt de bal weg. Pará is nu in balbezit. Pará geeft de bal voor. Daar is Pekmezcioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 3:3

71e minuut.
Raizel is nu in balbezit. Raizel geeft een hoge lob. Bertaccini kan de bal niet met de borst controleren. Chilov is nu in balbezit. Chilov schiet op doel. de Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Nurk geeft een hoge lob. Mata kopt de bal weg. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Murakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Tega geeft een lange en hoge pass. Öymen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudrups legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öymen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tega neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopes Strikers 47%, Cruzeiro Futebol Clube 53%.
Isotopes Strikers - Cruzeiro Futebol Clube 3:4