Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timinho F.C Ney Futebol Arte
Carrossel Tactiek juniores
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.4 gemiddelde waardering 56.9
incredible Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Probierz is nu in balbezit. Probierz heeft problemen om de bal te vangen. Probierz geeft een lange en hoge pass. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 1:0

3e minuut.
Probierz is nu in balbezit. Probierz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler geeft een hoge lob. Deacon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zbaraski met een snelle inworp. Daiming met een sublieme pass. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft een hoge lob. Deacon krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ştefănescu met een sublieme pass. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz geeft een hoge lob. Deacon krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 2:0

14e minuut.
Daiming met een sublieme pass. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft een hoge lob. Deacon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 3:0

16e minuut.
Jakubowski geeft de bal voor. Lopota kopt de bal weg. Kawaler is nu in balbezit. Probierz rent richting de bal. Probierz geeft de bal voor. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Daiming passt de bal in één keer door. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deacon de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 4:0

22e minuut.
Daiming passt de bal zonder na te denken. Probierz rent richting de bal. Probierz speelt de bal door. Klungelig pakt Deacon de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Karsnák met een sublieme pass. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft een hoge lob. Deacon krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Gravanis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ştefănescu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Deacon de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daiming met een sublieme pass. Probierz is nu in balbezit. Probierz speelt de bal door. Deacon rent richting de bal. Deacon schiet op doel. Bakmaz bokst de bal weg.

43e minuut.
Izturis onderschept slim de pass. Izturis geeft een lange en hoge pass. Maringá kopt de bal weg. Ştefănescu geeft een hoge lob. Deacon krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 14%, Ney Futebol Arte 86%.
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 4:0

46e minuut.
Zbaraski passt de bal in één keer door. Izturis heeft problemen om de bal te vangen. Izturis speelt de bal door. Deacon is nu in balbezit. Deacon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 5:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klement stond buitenspel. Honorato neemt vlug de vrije trap. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Probierz geeft een lange en hoge pass. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 6:0

49e minuut.
Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft de bal voor. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Bakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 7:0

54e minuut.
Jakubowski geeft de bal voor. Sárkány kopt de bal weg. Kawaler rent richting de bal. Kawaler geeft de bal voor. Deacon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jakubowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawaler met een snelle inworp. Probierz geeft een lange en hoge pass. Deacon springt en kopt de bal. Bakmaz bokst de bal weg.

59e minuut.
Filippini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft de bal voor. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler passt de bal in één keer door. Probierz rent richting de bal. Probierz geeft een hoge lob. Deacon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Zbaraski met een snelle inworp. Lopota is nu in balbezit. Klement onderschept slim de pass. Klement schiet op doel. Filippini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen. Probierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Probierz geeft een lange en hoge pass. Deacon krijgt zijn hoofd ertegen. Bakmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maringá bereikt de bal nog maar net als eerste. Maringá passt de bal zonder na te denken. Probierz heeft problemen om de bal te vangen. Probierz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 30%, Ney Futebol Arte 70%.
Timinho F.C - Ney Futebol Arte 7:0