Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio Campinas F. C.
Sandman Tactiek GG-17
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 64.3
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 1:0

7e minuut.
Spisz geeft een hoge lob. Szpejna rent richting de bal. Szpejna passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 1:1

8e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor. MacVarish probeert de bal aan de voet te houden. Mori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gołomp heeft problemen om de bal te vangen. Gołomp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walters de bal. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap. De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 2:1

18e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonescu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor. Mori springt en kopt de bal. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 3:1

31e minuut.
Gołomp met een snelle inworp. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szpejna. Szpejna krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Walters raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 26%, Campinas F. C. 74%.
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 3:1

48e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal met de wreef. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft een lange en hoge pass. Mori krijgt zijn hoofd ertegen. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Szpejna geeft een lange en hoge pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap. Purbowo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 3:2

53e minuut.
Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Mori rent richting de bal. Mori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 4:2

61e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal zonder na te denken. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori haalt uit met een fantastische trap. Leshtarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kudrawiec met een sublieme pass. Daar is Kisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisin passt de bal met de wreef. Mori is nu in balbezit. Mori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 5:2

65e minuut.
Inworp. Panfili komt het veld opgelopen. Kisin met een snelle inworp. Panfili is nu in balbezit. Panfili speelt de bal door. Kisin geeft een hoge lob. Mori springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mori de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kisin passt de bal met de wreef. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu geeft een hoge lob. Acerola is nu in balbezit. Acerola haalt uit met een fantastische trap. Purbowo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 5:3

90e minuut.
Correa speelt de bal door. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft de bal voor. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 30%, Campinas F. C. 70%.
Estagiários do Rio - Campinas F. C. 5:3