Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Xupa Cabra FC
ShapeShift Tactiek 4141
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 61.6
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


17e minuut.
Della Maggiore met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een lange en hoge pass. Cotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 0:1

22e minuut.
de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza speelt de bal door. Płachecki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zębicki neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cotta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 0:2

25e minuut.
Budeş passt de bal met de wreef. Hagiu is nu in balbezit. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. Derviš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 1:2

30e minuut.
Zębicki rent richting de bal. Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Cotta rent richting de bal. de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bastien probeert naar een medespeler te passen. Budeş is nu in balbezit. Budeş passt de bal met de wreef. Napoletano bereikt de bal nog maar net als eerste. Napoletano schiet op doel. Derviš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codrescu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Berendei geeft de bal voor. de Oliveira Souza krijgt zijn hoofd ertegen. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 1:3

45e minuut.
Khchoyan komt het veld opgelopen. Di Fante komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 49%, Xupa Cabra FC 51%.
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 1:3

46e minuut.
Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan geeft een hoge lob. Kloc kopt de bal weg. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. Derviš bokst de bal weg.

50e minuut.
Zębicki onderschept slim de pass. Zębicki speelt de bal door. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Płachecki speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Drvar met een sublieme pass. Di Fante rent richting de bal. Di Fante draait met de bal, schiet en ... Derviš bokst de bal weg. Klungelig pakt Khchoyan de bal. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 2:3

54e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Kloc is nu in balbezit. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 3:3

67e minuut.
Della Maggiore is nu in balbezit. Della Maggiore passt de bal met de wreef. Vreijsen rent richting de bal. Cotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cotta schiet op doel. Rădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lukas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Fante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bruson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Płachecki kopt de bal weg. Daar is Drvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drvar met een sublieme pass. Di Fante rent richting de bal. Di Fante geeft een lange en hoge pass. Derviš bokst de bal weg. Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan haalt uit met een fantastische trap. Derviš bokst de bal weg.

82e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. Cotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Rădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vreijsen. Vreijsen krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Płachecki rent richting de bal. Płachecki geeft de bal voor. Zębicki rent richting de bal. Zębicki geeft een hoge lob. de Oliveira Souza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 50%, Xupa Cabra FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners F.C. - Xupa Cabra FC 3:3