Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.10 [del]
  • Stadion: HSA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27090
SC JSA Os Maneta
19_2_PI Tactiek copa2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rinkenbach probeert naar een medespeler te passen. Beck onderschept slim de pass. Stabile rent richting de bal. Stabile geeft een hoge lob. Gams krijgt zijn hoofd ertegen. Brauner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Stabile heeft problemen om de bal te vangen. Beck begaat een overtreding. Stabile raakt geblesseerd tijdens het duel. Stabile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gams springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rinkenbach rent richting de bal. Rinkenbach speelt de bal door. Stabile is nu in balbezit. Stabile geeft een lange en hoge pass. Gams maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Neves Dias onderschept slim de pass. Beck rent richting de bal. Beck passt de bal zonder na te denken. Gams rent richting de bal. Gams schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 57%, Os Maneta 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC JSA - Os Maneta 0:0

54e minuut.
Stabile rent richting de bal. Duru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stabile raakt geblesseerd tijdens het duel. Stabile zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beck kopt de bal weg. Garçon rent richting de bal. Garçon draait met de bal, schiet en ... Brauner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Pek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ximenez kopt de bal weg. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon passt de bal zonder na te denken. Gams bereikt de bal nog maar net als eerste. Gams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Calvano onderschept slim de pass. Calvano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Radomirov met de inworp. Flamenguista geeft een lange en hoge pass. Bahia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 57%, Os Maneta 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC JSA - Os Maneta 0:0