Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC Santos Football Club
5-2-2-1 Tactiek tricolor
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Hasanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Korona is nu in balbezit. Korona probeert naar een medespeler te passen. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... Derviš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajić heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hasanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glavić de bal. Glavić geeft een lange en hoge pass. Kloc kopt de bal weg. Derviš bokst de bal weg.

12e minuut.
Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki geeft een lange en hoge pass. de Oliveira Souza kopt de bal weg. Cotta is nu in balbezit. Cotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 1:0

18e minuut.
Rozancevas is nu in balbezit. Glavić verovert de bal door een tackle van achteren. Glavić geeft een lange en hoge pass. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Korona speelt de bal door. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić geeft een lange en hoge pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Derviš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 1:1

30e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Hagiu rent richting de bal. Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta schiet op doel. Derviš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 1:2

35e minuut.
Glavić passt de bal in één keer door. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Inworp. Hasanoğlu met de inworp. Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft een hoge lob. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen. Derviš bokst de bal weg.

38e minuut.
Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Korona is nu in balbezit. Korona passt de bal in één keer door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sagriotis passt de bal in één keer door. Korona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel. Derviš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 1:3

43e minuut.
Inworp. Korona met de inworp. Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ... Derviš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 68%, Santos Football Club 32%.
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 1:3

46e minuut.
Parada komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Glavić geeft de bal voor. Kloc onderschept slim de pass. Noworyta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Indonésio is nu in balbezit. Indonésio schiet op doel. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pajić speelt de bal door. Daar is Glavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glavić passt de bal in één keer door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel. Derviš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Derviš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de Oliveira Souza passt de bal met de wreef. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. de Oliveira Souza met een snelle inworp. Zębicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cotta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 2:3

67e minuut.
Indonésio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendei met een sublieme pass. Cotta heeft problemen om de bal te vangen. Cotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 3:3

67e minuut.
Korsós komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rozancevas rent richting de bal. Rozancevas geeft een lange en hoge pass. Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós geeft een hoge lob. Noworyta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 3:4

71e minuut.
Cotta kopt de bal weg. Zębicki probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza geeft de bal voor. Cotta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
de Oliveira Souza probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal zonder na te denken. Cotta is nu in balbezit. Cotta draait met de bal, schiet en ... Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós speelt de bal door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel. Derviš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajić is nu in balbezit. Pajić geeft de bal voor. Kloc onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 63%, Santos Football Club 37%.
Xupa Cabra FC - Santos Football Club 3:4