Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Xupa Cabra FC
tricolor Tactiek 42C2r nova
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Antonino rent richting de bal. Cotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Jurubeba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Xupa Cabra FC 0:1

11e minuut.
Giampaoli passt de bal in één keer door. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza passt de bal zonder na te denken. Daar is Cotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli met een sublieme pass. Chapa Quente heeft problemen om de bal te vangen. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... Jurubeba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 68%, Xupa Cabra FC 32%.
Santos Football Club - Xupa Cabra FC 0:1

46e minuut.
Hasanoğlu komt het veld opgelopen. Korona komt het veld opgelopen. Glavić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Glavić rent richting de bal. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Barbará rent richting de bal. Barbará schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Korona verovert de bal door een tackle van achteren. Korona passt de bal met de wreef. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft een hoge lob. Barbará springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turcomano rent richting de bal. de Oliveira Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Jurubeba bokst de bal weg.

70e minuut.
de Oliveira Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Oliveira Souza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hagiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cotta kopt de bal weg. Daar is Chapa Quente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
de la Calle geeft de bal voor. Cândido heeft problemen om de bal te vangen. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... Jurubeba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Xupa Cabra FC 0:2

76e minuut.
Lukas kopt de bal weg. Hasanoğlu is nu in balbezit. Giampaoli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Giampaoli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 51%, Xupa Cabra FC 49%.
Santos Football Club - Xupa Cabra FC 0:2